Eλλάδα ζεις;

21:58 16/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Διάβασα στο διαδίκτυο, πριν λίγες μέρες, τις συγκλονιστικές για τη χώρα μας δηλώσεις του διακεκριμένου Αμερικανού καθηγητή, φιλοσόφου και διανοητή Νόαμ Τσόμσκι, που – παραδόξως – δεν μεταδόθηκαν από κανένα ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης. «Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και Ε.Ε. με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο φιλέλληνας Τσόμσκι, που επανειλημμένα έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη χώρα μας, με τα ίδια πάντα φιλελληνικά αισθήματα .

Με εντυπωσίασαν οι

δηλώσεις, τις κράτησα στο μυαλό μου αλλά δεν ανησύχησα τόσο, όσο όταν άκουσα σε τηλεοπτική εκπομπή τις δραματικές προβλέψεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το προσφυγικό και το μέλλον της Ελλάδας. Προβλέψεις που δεν απείχαν διόλου από τις αντίστοιχες του καθηγητή. Κοινό σημείο των δύο: η ανησυχία τους για σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων. Συμπτωματικά…μάλιστα, ούτε και οι θέσεις του Αρχιεπισκόπου απασχόλησαν τα ΜΜΕ!

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, ως πολίτης αυτής της χώρας: πόση σημασία, άραγε, έχει αν στην κυβέρνηση είναι η μνημονιακή Αριστερά ή η μνημονιακή Δεξιά, όταν το «μνημόνιο», η συνεργασία δηλαδή ΔΝΤ και Ε.Ε., σημαίνει για την Ελλάδα προσχεδιασμένη εθνική καταστροφή! Και απαντώ: καμία.

Σημασία, όμως, έχει και μεγίστη μάλιστα, ποιοι πολιτικοί της Ελλάδας γνώριζαν το σατανικό σχέδιο, που σήμερα αποκαλύπτεται σε ένα λαό «δυστυχισμένο, ευκολόπιστο και πάντα προδομένο», όπως τον έχει μοναδικά ψυχολογήσει ο μεγάλος μας ποιητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα