Αγνοείται 16χρονη από την Αμαλιάδα

13:26 17/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Από το πρωί της περασμένης Κυριακής έχει να δώσει σημεία ζωής η 16χρονη Ελένη Μπασιλάρη, η οποία έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της και απο τότε έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν.

Η κοπέλα είναι σύντροφος με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και διαμένουν στο σπίτι του στην περιοχή ‘Τσιχλέϊκα’ Αμαλιάδας, σύμφωνα με το amaliadanews.gr.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του Χαράλαμπος Σπυρόπουλος, έχουν πληροφορίες ότι η νεαρή έφυγε με έναν υπήκοο Αλβανίας που διαμένει στην Αμαλιάδα και εκφράζουν φόβους για τη σωματική

της ακεραιότητα.

Δήλωσαν την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας ο σύντροφός της και ο πατέρας του και καλούν την κοπέλα να δώσει ένα σημάδι ζωής.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Σπυρόπουλος, η κοπέλα γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής βγήκε έξω από το σπίτι με την 7χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο και σύμφωνα με τα όσα τους είπε η μικρή, η 16χρονη συνομίλησε με έναν Αλβανό που βρισκόταν έξω από το σπίτι, στη συνέχεια πήγε και πήρε την τσάντα της και έφυγε μαζί του.

Τον συγκεκριμένο Αλβανό γνωρίζει ποιος είναι η οικογένεια του Σπυρόπουλου και λένε ότι πρόκειται για έναν άντρα περίπου 40 ετών, ο οποίος είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Huyndai, μπλε χρώματος.

Τέλος πληροφορίες θέλουν οι δυο τους να έχουν μεταβεί στη Ζάκυνθο.

Πηγή: amaliadanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα