Λαζόπουλος: Δεν θα ψηφίσω… ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ψηφίζω συντηρητικά κόμματα (ΒΙΝΤΕΟ)

09:43 10/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Αν ένα κόμμα το ψηφίσεις και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε τότε δεν το ξαναψηφίζεις, ψηφίζεις άλλα…, τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην πολιτική κατάσταση της χώρας όσο και σε όλα τα θέματα επικαιρότητας.

Σε ερώτηση αν έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί, θα ξαναψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ,

ο κ. Λαζόπουλος απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει ευθέως . Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης επιβεβαίωσε «άρα δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ», εκείνος τελικά γέλασε λέγοντας ότι δεν ψηφίζει συντηρητικά κόμματα.

Όπως είπε δεν έχει σκοπό να φύγει από τον Alpha και δεν έχει δεχθεί πρόταση από άλλα κανάλια. Για το τηλεοπτικό του μέλλον ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά σε κανένα κανάλι, να μην μιλάω» σημείωσε κι επεσήμανε: «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Εάν φύγω θα το μάθετε».

Επίσης σχολίασε ότι κάνει σάτιρα και όχι προπαγάνδα. «Στην Ελλάδα προπαγάνδα κάνουν οι δημοσιογράφοι» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «95 στους 100 δημοσιογράφους έχουν την ίδια άποψη. Αυτοί κάνουν προπαγάνδα«.

Keywords
Τυχαία Θέματα