Σαρώνει τις ΗΠΑ ο Τζόνας- Δεκαεννιά οι νεκροί

22:32 24/1/2016 - Πηγή: Aixmi

​Παρέλυσαν η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον από τον χιονιά που έπληξε το μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κακοκαιρία στοίχισε τη ζωή σε 19 ανθρώπους ενώ μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στις μεταφορές και την ηλεκτροδότηση εκατομμυρίων πολιτών.

Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που οφείλονται στις καιρικές συνθήκες στο Αρκάνσας, τη Βόρεια Καρολίνα, το Κεντάκι, το Οχάιο, το Τενεσί και τη Βιρτζίνια

όπου η κάμερα καταγράφει σε γρήγορη κίνηση πως το χιόνι κάλυψε τα πάντα. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο Μέριλαντ και τρεις στην πόλη της Νέας Υόρκης ενώ φτυάριζαν το χιόνι. Δύο έχασαν τη ζωή τους από υποθερμία στη Βιρτζίνια.

Λόγω της χιονοθύελλας ματαιώθηκαν και όλες οι σαββατιάτικες παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ. Η χιονοθύελλα αυτή είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν πλήξει ποτέ την Ουάσινγκτον.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως έκαναν και οι κυβερνήτες άλλων 10 πολιτειών. Επέβαλε επίσης απαγόρευση σε όλες τις μετακινήσεις στους δρόμους της περιοχής της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λονγκ Άιλαντ, με εξαίρεση τα οχήματα των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα