Σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων στο μακελειό της Νίκαιας: Είδα τα σώματα να πέφτουν σαν κορίνες του μπόουλινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

17:05 15/7/2016 - Πηγή: Aixmi

«Είδα τα σώματα να πέφτουν σαν τις κορίνες του μπόουλινγκ στο πέρασμά του», περιέγραψε στην εφημερίδα Nice-Matin ένας συντάκτης της, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Ο δημοσιογράφος Νταμιάν Αλμάν αφηγείται πως όλα πήγαιναν καλά χθες το βράδυ, η βραδιά ήταν καλή, το ίδιο και η ατμόσφαιρα, το θέαμα των πυροτεχνημάτων μάλλον καλό, τα πιτσιρίκια πετούσαν βότσαλα στο νερό, μέχρι που τα πυροτεχνήματα τελείωσαν και από μακριά ακούστηκαν θόρυβος και φωνές. «Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα, ένα τεραστιο λευκό φορτηγό έπεφτε με τρελή ταχύτητα πάνω στους ανθρώπους, κάνοντας

μάλιστα στροφές για να θερίσει όσο το δυνατόν περισσότερους», λέει στη Nice-Matin.

«Αυτό το φορτηγό του θανάτου πέρασε μερικά μετρα από μένα και δεν το συνειδητοποίησα. Είδα τα σώματα να πέφτουν σαν τις κορίνες του μπόουλινγκ στο πέρασμά του. Άκουσα θορύβους, ουρλιαχτά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήμουν αποσβολωμένος. Δεν κουνήθηκα. Ακολούθησα αυτό το φέρετρο με τα μάτια. Γύρω μου επικρατούσε πανικός. Άνθρωποι έτρεχαν, φώναζαν, έκλαιγαν. Τότε συνήλθα. Και έτρεξα μαζί τους».

Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω ότι «ω Θεέ μου βρίσκομαι στη μέση μιας τρομοκρατικής επίθεσης λέει στο Sky News ένας αυτόπτης μάρτυρας.

"It took me a few seconds to realise 'Oh my God, I'm in the middle of a terror attack'" – #NiceAttack witness https://t.co/4WOz4geADN

Sky News (@SkyNews) July 15, 2016

Συγκλονιστική είναι η ζωγραφιά ενός 5χρονου αγοριού που ήθελε να δείξει στην αστυνομία τι είδε με τα ματάκια του. Με τη συνοδεία παιδοψυχολόγου στο κέντρο υποστήριξης θυμάτων που δημιουργήθηκες έδειξε τη ζωγραφιά του που απεικονίζει ένα πτώμα να φέρει πολλές πληγές στο σώμα του και άνθρωποι τριγύρω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα