Στο Πήλιο ο Μπόρις Τζόνσον για οικογενειακές διακοπές

11:23 2/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Στο γραφικό χωριό του Χόρτου στο Πήλιο απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές του ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον που δηλώνει ξετρελαμένος με τις ομορφιές της Ελλάδας και λέει: «Το Χόρτο και το Πήλιο, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα φανταστική, ήλιος και υπέροχες παραλίες, φοβερό φαγητό και ηρεμία».

Ο Τζόνσον κατέφθασε αεροπορικώς

στη Θεσσαλονίκη και έπειτα συνέχισε οδικώς το ταξίδι στη Μαγνησία.

Χαλαρός και επικοινωνιακός ο κ. Τζόνσον απόλαυσε το πρωί της Δευτέρας το καφεδάκι του παρέα με την οικογένειά του στην πλατεία της Αργαλαστής. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε βουτιές και φαγητό στην Πάλτση και επιστροφή στη βάση στο Χόρτο. Αργότερα βρέθηκε σε παραδοσιακή ταβέρνα όπυο απόλαυσε ένα λουκούλειο γεύμα.

Μίλησε στο magnisianews.com για το Πήλιο και την Ελλάδα, αποφεύγοντας οτιδήποτε έχει να κάνει με την πολιτική.«Η Ελλάδα με συναρπάζει, έχω έρθει αρκετές φορές και θα συνεχίσω να έρχομαι. Λατρεύουμε το ελληνικό φαγητό και μάλιστα ο μικρός μου γιος απολαμβάνει να τρώει γίγαντες!».

Προχθες Κυριακή έδωσε το «παρών» στο καθιερωμένο τοπικό γλέντι τις 31ης Ιουλίου στο Χόρτο, στο οποίο οι γυναίκες του χωριού και όχι μόνο φτιάχνουν η καθεμία τη δική της σπεσιαλιτέ και τις προσφέρουν στους τουρίστες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και μουσική από τοπικό συγκρότημα. Ο Μπόρις φάνηκε να το διασκεδάζει αν και δεν επιχείρησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στον χορό.

Keywords
Τυχαία Θέματα