Επισκέφτηκε για λίγες ώρες την Σάμο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

09:07 10/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Σάμο βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής είχε σειρά συναντήσεων στο νησί, αρχής γενομένης από το Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι, όπου τον υποδέχθηκε ο διευθυντής Γεώργιος υφαντής και συνομίλησε με μέλη της διοίκησης και των σωματείων.

Στην

συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου όπου συνομίλησε με μέλη της διοίκησης του νοσοκομείο, τη διοικούσα επιτροπή ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ καθώς και με μέλη των σωματείων εργαζομένων και ιατρών.

Επόμενος σταθμός ήταν το Λιμεναρχείο Σάμου όπου τον υποδέχθηκε, και είχαν μακρά συνομιλία, ο λιμενάρχης Νίκος Κωνσταντέλλης.
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο της ΠΟΑΣΕ αρχιφύλακα Μαρία Μαυρίδου, τη διευθύντρια Νίκη Βεργίνη και τον αναπληρωτή διευθυντή Δημήτριο Μαϊστρέλη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συναντήθηκε επίσης και με τους πυροσβέστες 5ετούς θητείας της Σάμου αλλά και με φορείς της περιοχής, όπως την Επιτροπή κοινωφελούς εργασίας Δήμου και Περιφέρειας Σάμου.

The post Επισκέφτηκε για λίγες ώρες την Σάμο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα