Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 29-1-2018

09:03 29/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ρύθμιση δανείων του τ. ΟΕΚ
H Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση για τη ρύθμιση των δανείων του τ.ΟΕΚ. Όλοι οι δανειολήπτες από ίδια κεφάλαια του τ.ΟΕΚ, κάνοντας χρήση της ρύθμισης, θα έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το δάνειό τους με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 80.000 εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, ΑμΕΑ,

τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες και χήροι με προστατευόμενα μέλη, ωφελούνται συνολικά αλλά και με ειδικές ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν λάβει υπόψη τις ιδιαίτερες δυσκολίες των πιο ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά ομάδων. Στόχος της κυβέρνησης είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα. Η ρύθμιση των δανείων του τ.ΟΕΚ ήταν μία ακόμη δέσμευση προς αυτή την κατεύθυνση που γίνεται πράξη, αναφέρεται σχετικά.

Στην Κομοτηνή ο Υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου
Tην Κομοτηνή επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου. Το πρόγραμμα του υπουργού έχει ως εξής: 9.30 π.μ.-10.30 π.μ. – Αlfa beta Roto (Βιομηχανική Ζώνη) , 10.30-11.30 π.μ. – DIAXON, 11.30-12.30 π.μ. – Αχαϊκά Πλαστικά, 12.45-1.45 μ.μ. – Συνάντηση με δήμαρχο Κομοτηνής (Γιώργο Πετρίδη), 2.00-2.30 μ.μ. – Συνάντηση με περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο , 2.45-3.45 μ.μ. – Pharmeten (ΒΙ.ΠΑ. Σαπών Ροδόπης). Αμέσως μετά ο Υπουργός επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη όπου θα εγκαινιάσει στις 5.00-5.30 μ.μ. το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών Αλεξανδρούπολης. Και στις 5.30-7.30 μ.μ. – Συνάντηση στο Εμπορικό Επιμελητήριο με τις επιχειρήσεις Έβρου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Ροδόπη
Το 2018 είναι χρονιά εκλογών «διότι η παρακμή που ζούμε δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες» τόνισε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης περιοδεύοντας στη Ροδόπη. «…Απεδείχθη ότι λύσεις μαγικές δεν υπάρχουν και ότι η Αριστερά έχει χάσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα που είχε καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια και βεβαίως έχει χάσει πολύ περισσότερο την ιδεολογική της κυριαρχία που για χρόνια ευρισκόμενη στην αντιπολίτευση καλλιεργούσε συστηματικά. Σήμερα έχει χάσει τα πάντα. Κυρίως όμως έχει χάσει την εμπιστοσύνη από τον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

Δήλωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την επίσκεψη Αυγενάκη
«Ας δώσει πρώτα απαντήσεις ο κύριος Αυγενάκης για την αποβιομηχάνιση της ΒΙΠΕ Ροδόπης, ας απαντήσει για την χρεοκοπία της χώρας και ύστερα να μιλήσει για ελπίδα. Γιατί την ελπίδα της παράταξης του την γνωρίσαμε ως εφαρμοσμένη πολιτική. Απολύσεις, φτώχεια, ιδιωτικοποιήσεις, κλείσιμο σχολείων, εργολαβικά κόστη πανάκριβα.» αναφέρει σε δήλωσή του ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων αναφερόμενος στην επίσκεψη του γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στη Ροδόπη. « Ας ρωτήσει πόσο πλήρωνε το Σισμανόγλειο στους εργολάβους καθαριότητας για παράδειγμα, και πόσο θα πληρώνει τώρα με τις ατομικές συμβάσεις που υπογράφει το νοσοκομείο με τους ίδιους τους εργαζόμενους. Αν αυτά δεν του φτάνουν ας απαντήσει και για τις προσωπικές περιπέτειες που έχει με την δικαιοσύνη.» Και η ανακοίνωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει «Κύριε Αυγενάκη μπορείτε να συμφιλιώθείτε με την ιδέα ότι από τον Αύγουστο του 2018 πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς όφελος του λαού με πιο γρήγορους ρυθμούς και εσείς θα μείνετε με την ελπίδα».

Σαρία και Ιεροδίκης
Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει δημόσια συζήτηση με θέμα «Σαρία και Ιεροδίκης: είναι επαρκής η νέα νομοθετική ρύθμιση;» τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60). Ομιλητές θα είναι οι: Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Βουλευτής, Καθηγητής Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων. Μουσταφά Μουσταφά, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καλαντζής, Γενικός Γραμματέας θρησκευμάτων , Γιάννης Κτιστάκις, Επίκ. Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής Ξενοφών Κοντιάδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Τσάτσου.. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πικετοφορία στην Ξάνθη για την Παλαιστίνη
Δυνάμεις της Τ.Ο. Ξάνθης της ΚΝΕ πραγματοποίησαν το Σάββατο πικετοφορία στους δρόμους της πόλης δείχνοντας την αλληλεγγύη στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης και ζητώντας την απελευθέρωση της 16χρονης έφηβης Άχεντ Ταμίμι που συνέλαβαν μέσα στο ίδιο της το σπίτι με την κατηγορία της αντίστασης κατά των αρχών.

Δήμος
Στρατολογικοί πίνακες από το Δήμο Κομοτηνής
Από το Δήμο Κομοτηνής ανακοινώθηκε ότι όσοι άρρενες γεννήθηκαν το έτος 2002 και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων:
1) Της δημοτικής ενότητας του Δήμου Κομοτηνής (Δ.Ε. Κομοτηνής, ΤΚ Θρυλορίου, ΤΚ Κάλχαντα, ΤΚ Καρυδιάς, ΤΚ Πανδρόσου, ΤΚ Γρατινής και ΤΚ Κοσμίου) πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο μητρώο αρρένων του Δήμου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 30-03-2018. 2) Της δημοτικής ενότητας Αιγείρου (ΤΚ Αιγείρου, ΤΚ Μέσης, ΤΚ Νέας Καλλίστης και ΤΚ Φαναρίου) πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο μητρώο αρρένων του Δήμου ή στο ΚΕΠ Αιγείρου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 30-03-2018. 3) Της δημοτικής ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου (ΤΚ Νέου Σιδηροχωρίου και ΤΚ Αγίων Θεοδώρων) πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο μητρώο αρρένων του Δήμου ή στο ΚΕΠ Νέου Σιδηροχωρίου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 30-03-2018.
Παιδεία
Δ.Π.Θ. Καρδιοπαθείς έτοιμοι για όλα
22 χρόνια συμπληρώνει φέτος η λειτουργία του Εργαστηρίου Φυσικής Αγωγής και Άθλησης της Κατεύθυνσης Κλινικής Εργοφυσιολογίας και Φυσιολογίας της Άσκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Φέτος πραγματοποιούνται προγράμματα για την αποκατάσταση ατόμων με στεφανιαία νόσο. Συνολικά, περισσότεροι από 100 είναι οι ωφελούμενοι που παρακολούθησαν τη δράση όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, υλοποιήθηκαν προγράμματα για άτομα με διαβήτη, οστεοπόρωση και εγκεφαλικό.

Προσλήψεις στα σχολεία
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης προκηρύσσει 8 θέσεις εποχικού προσωπικού (4 θέσεις ΔΕ Οδηγών και 4 θέσεις ΔΕ Συνοδών σχολικών λεωφορείων) για Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (του Υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων), που εδρεύουν στις Περ. Ενότητες Ροδόπης και Δράμας.. Το δεκαήμερο προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αρχίζει από σήμερα και διαρκεί έως και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

Παρουσίαση του μουσικού οργάνου

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει παρουσίαση του χάλκινου πνευστού μουσικού οργάνου της τρομπέτας σε όλα τα είδη και ηχοχρώματά της (σε σι ύφεση, μι ύφεση, πίκολο, φλικόρνο κ.λ.π.), μέσω ομιλίας και μουσικών παραδειγμάτων, από τον καθηγητή του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής Λεωνίδα Βλάχο. Η παρουσίαση, που γίνεται στο πλαίσιο της προώθησης των άγνωστων πτυχών της μουσικής τέχνης και της εξοικείωσης του ευρύτερου μουσικόφιλου κοινού της περιοχής με τα όργανα της ορχήστρας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ωδείου Φαέθων (Μουσική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης, 14ης Μαΐου 121) την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 8.00 μ.μ.

Περιφέρεια
Επερώτηση της Κοινωνικής Συμμαχίας
Επερώτηση με θέμα την αποκατάσταση ζημιών λόγω της πλημμύρας του Σεκεμβρίου στην Ροδόπη κατέθεσαν οι Π/Σ της «Κοινωνικής Συμμαχίας». Ερωτάται ο Περιφερειάρχης «τι έχει γίνει με την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων τον Δεκέμβρη του 2017 στην ΠΕ Ροδόπης σε οικίες, σταβλικές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις (κυρίως στο χωριό Αμάραντα); Που βρίσκεται το θέμα της αποκατάστασης των πληγέντων και ποιες οι αιτίες που προκάλεσαν τις συγκεκριμένες πλημμύρες και τι ενέργειες έχετε πράξει έως τώρα;”

Νέα επερώτηση Καραλίδη
Επερώτηση για τα «Συμπεράσματα – Πρακτικά 6ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα «Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο»» κατέθεσε ο ΠΣ της Κοινωνικής Συμμαχίας κ. Φώτης Καραλίδης. Ερωτάται ο Περιφερειάρχης «τι γίνεται με το ζήτημα της καταγραφής των συμπερασμάτων – πρακτικών των συζητήσεων και ομιλιών που έλαβαν χώρα στο 6ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα «Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο» στις 13 & 14 Νοέμβρη στην Κομοτηνή, με την παρουσία του Πρωθυπουργού και πλειάδας υπουργών της Κυβέρνησης. Και επίσης, σε ποια φάση βρίσκεται και ποιες οι ενέργειες της Διοίκησης για το συγκεκριμένο ζήτημα.»

Εθελοντισμός –Αλληλεγγύη
Ο «αργοπορημένος» Άη Βασίλης
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «αργοπορημένου» Άη Βασίλη στην Κομοτηνή που πραγματοποιείται εδώ και έξη συναπτά έτη. Στο πλαίσιο της δράσης «Ο Αη Βασίλης Άργησε μια μέρα» εκατοντάδες εθελοντές φέτος συγκέντρωσαν τόνους τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους απόρους. Μικροί και μεγάλοι. Πολιτιστικοί κι αθλητικοί Σύλλογοι, Παιδικοί Σταθμοί , ΚΑΠΗ κι εθελοντικές οργανώσεις παρουσίασαν τις δράσεις τους, παρακολούθησαν δεκάδες εκδηλώσεις και άφησαν τρόφιμα, ως ένα αντίτιμο τα οποία θα μοιραστούν στους απόρους της περιοχής, σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Κομοτηνής.

Αυξημένες ανάγκες Μονάδες αίματος
Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, λόγω αυξημένων αναγκών σε μονάδες αίματος, διοργανώνει εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 25 Φεβρουαρίου 2018 στις περιοχές του Νομού Ξάνθης: 10:00 – 15:00 Εχίνος Κέντρο Υγείας και 10:00 – 15:00 Κένταυρος Περιφερειακό Ιατρείο.

Εθελοντική αιμοδοσία για την σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν την Τρίτη 30-01-2018, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ. η Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Πρωτογενής Τομέας
Κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στα μπλόκα που έχουν στηθεί και σ’ αυτά που θα στηθούν στις επόμενες μέρες σ’ όλη τη χώρα, καθώς και στο μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνει το Σάββατο, 3 Φλεβάρη, στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Εκθεσης «AGROTICA».

Πολιτισμός
Via Egnatia
Η Πολιτιστική Διαδρομή «VIA EGNATIA» διοργανώνει διάλεξη με θέμα : «Ταξιδεύοντας με άμαξα πολυτελείας (Carpentum) στην αρχαία Εγνατία οδό, από την Τόπειρο του Νέστου ως τη Δύμη και την Πλωτινόπολη του Έβρου, θα ανακαλύψουμε τα μνημεία της Θράκης». Ομιλητής θα είναι ο Διαμαντής Στ. Τριαντάφυλλος, Επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 19:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30. Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ένα μουσικό οδοιπορικό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Συμμετέχουν: Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Χαλήλ Μουσταφά, Ευαγγελία Τζιαμπάζη, Γιώργος Φραντζολάς, Βασίλης Ευφροσυνίδης, Δημήτρης Ευφροσυνίδης, Τάσος Καπζάλας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ.

Καρναβάλι Σαπών
Ο πολυμήχανος Οδυσσέας φτάνει στις Σάπες. Εκεί με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων φίλων του θα προσπαθήσει να λύσει όλους τους γρίφους και τις δοκιμασίες που του θέτουν οι Θεοί για να φτάσει στον προορισμό του. Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η καρδιά της καρναβαλικής Ροδόπης χτυπά στις Σάπες έναν τόπο που παραδοσιακά τιμά το θεσμό και έχει ταυτοποιηθεί με το Καρναβάλι. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνουν «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» για μικρούς και μεγάλους με θεματικό κέντρο το ταξίδι του Οδυσσέα και δοκιμασίες που θα συσχετίζουν τον τόπο με τον χρόνο, την ιστορία και τις γεύσεις του. Οι ομάδες θα περιλαμβάνουν παίκτες από 6 έως 12 οι παιδικές και από 13 και άνω μέχρι όσο αντέχει κάποιος των μεγάλων. Το δε έπαθλο για τους μεγάλους 500 ευρώ. Η βραδιά θα κορυφωθεί με αποκριάτικο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Σαπών από τις 5 το απόγευμα με δωρεάν σουβλάκια και κρασί. Φτιάξτε τις ομάδες σας και δηλώστε από τώρα συμμετοχή στα τηλέφωνα του Δήμου 2532350100 και 693872619. Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του Δήμου www.dimosmaroneiassapon.gr και στο fb Δήμος Μαρώνειας Σαπών.

Αρχιτεκτονική
Αρχιτεκτονική και διακόσμηση από τον 18ο στον 20ό αιώνα
Εκδήλωση με θέμα: «Αρχιτεκτονική και διακόσμηση από τον 18ο στον 20ό αιώνα» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής, επί της οδού Σαμοθράκης 12.

Εκδήλωση για το Μουσείο
Το «Μουσείο Λαογραφίας και Ιστορίας Τέχνης Ορεστιάδας και Περιφέρειας» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της ΦΕΞ στις 31 Ιανουαρίου στις οκτώ το βράδυ στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.
Το Θρακικό θέατρο Σκιών στην Αθήνα
Διήμερο παραστάσεων στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα για το Θρακικό Θέατρο Σκινών του Γιάννη Βουλτσίδη. Θα παρουσιάσουν τα έργα: «Ορφέας από τη γη της Θράκης στη γη των ίσκιων» και ο «Ο Τρομάρας του Γιώργου Βιζυηνού».

Κοπή βασιλόπιτας στη ΔΕΔΔΗΕ
Η Διευθύντρια και το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ Π.Κομοτηνής διοργανώνουν την κοπή της Βασιλόπιτας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 12.00 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ.
Κοπή βασιλόπιτας για το Σισμανόγλειο
Ο Σύλλογος Εργαζομένων και η διοίκηση του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου διοργανώνουν ενιαία κοπή Βασιλόπιτας στο εστιατόριο DIAMONT την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 20-00μμ.

Αστυνομικό δελτίο
Προαγωγές
Ο Διευθυντής Αστυνομίας της Π.Ε.Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης και ο Υποδιοικητής Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Χρήστος Σταμπουλής προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (26-1-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ΦΥΡΟΜ και Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
Αθλητικά
Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-1
Η Ξάνθη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 και εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Πανιωνίου ανέβηκε στην 5η θέση της Super League. Nίκη Ευρώπης για την Ξάνθη που επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού ανατρέποντας το εις βάρος της σκόρ καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0 αλλά με δυο γκολ σε επτά λεπτά οι Ακρίτες κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.
Καιρός
Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός. Με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί –βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
κομοτηνη, ΕΡΤ, ειδήσεις, ντορα μπακογιαννη, super league, οεκ, αμεα, αλεξανδρουπολη, συριζα, βιπε, χρεοκοπια, σχολεια, νεα δημοκρατια, νέα, αθηνα, βενιζελος, θεσσαλονικη, ξανθη, κνε, συλληψεις, κεπ, δραση, οστεοπόρωση, εταιρεία, μαΐου, συγκεκριμένο, καπη, agrotica, egnatia, καρναβαλι, συμμετοχή, θεατρο, δεδδηε, φυρομ, super, league, γκολ, καιρος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, σταση εργασιας, καρναβαλι 2011, καθαρα δευτερα, απαντησεις πανελληνιων, απολυσεις στο δημοσιο, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, μπλοκα αγροτων, αστυνομικο τμημα, δεδδηε, των τριων ιεραρχων, ξενοφων, αη βασιλης, super league, διακοσμηση, δημοκριτειο, το θεμα, αιμοδοσια, αμεα, αυτοκινητο, δωρεαν, εγκεφαλικο, ηττα, θεμα, θρακη, κεπ, κνε, πλαισιο, προγραμμα, σισμανογλειο, υφεση, φτωχεια, ωρα, αξιζει, αλληλεγγυη, αμαξα, αρχαια, βιπε, βοηθεια, βραδια, βραδυ, βρισκεται, γκολ, γινει, γινεται, γλεντι, γονεις, δανειο, δευτερα, διευθυνση, δυνατοτητα, δημος, δηλωση, διοικηση, δωσει, εγνατια, αιθουσα, ευρω, ελπιδα, εμπορικο επιμελητηριο, εργα, εξι, επτα, επιτυχια, εταιρεία, ετη, ετος, ευαγγελια, εχινος, ιδεα, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, θεατρο σκιων, ιδρυμα, ηθικο, ιστορικο, καπη, κενταυρος, κρασι, χτυπα, λεβαδειακος, λειτουργια, μαΐου, μακεδονια, μνημεια, μπορειτε, ντορα, παντα, οδυσσεας, οκτω, οφελος, πακισταν, παρουσιαση, πεμπτη, περιφερειακο, πινακες, πλαστικα, προγραμματα, ρυθμισεις, ρυθμιση, σαπες, σαββατο, συγκεκριμένο, συζητηση, συμμετοχή, σουβλακια, σπιτι, συλλογοι, σωματειο, τασος, τμημα, τριτη, τριτεκνοι, υπηκοος, φτανει, φυρομ, χρηστος, ωρες, super, μποφορ, δημητρης, ειδη, γευσεις, χωρα, καρδια, league, νοσοκομειο, ομαδες, οργανα, πληροφοριες, ταξιδι, θανασης, θεοι, θερμοκρασια, θεσεις, υγειας, βεβαιως
Τυχαία Θέματα