Κως: Στην εξεύρεση στοιχείων για τον Μπεν ελπίζει η οικογένειά του

12:03 27/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, με την προσδοκία να βρεθούν στοιχεία, ανακινεί η οικογένειά του.
Κλιμάκιο της αστυνομίας του Σάουθ Γιόρκσαϊρ, αποτελούμενο από 15 αστυνομικούς, ειδικούς επιστήμονες και άνδρες της Σκότλαντ Γιαρντ, βρίσκεται από χθες στην Κω για νέες έρευνες στο χώρο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν.
Σημειώνεται ότι ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε

το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου του 1991, από την αυλή αγροικίας που δούλευε ο παππούς του στην περιοχή «Ηρακλής» της Κω.
Τη νέα επιχείρηση συνδράμει η Αστυνομική Διεύθυνση Κω με δυο άνδρες, ενώ τεχνική υποστήριξη παρέχει ο δήμος με σκαπτικά μηχανήματα.
Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από ανώνυμες μαρτυρίες ντόπιων, ότι ενδεχομένως ο Μπεν να είναι νεκρός και για το θάνατό του να ευθύνεται ο χειριστής οικοδομικών μηχανημάτων που δούλευε στο χώρο εκείνη την ημέρα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση το 1991, τόσο από τις καταθέσεις του χειριστή και του περιβάλλοντός του, όσο και από τις έρευνες μηνών στην περιοχή, αυτό το ενδεχόμενο είχε αποκλειστεί.
Επισημαίνεται ότι πριν από τέσσερα χρόνια, η Αστυνομία του Σάουθ Γιόρκσαϊρ με ηλεκτρονικά μηχανήματα είχε ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.
Εν τω μεταξύ, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν σήμερα ότι οι αστυνομικοί βρήκαν ίνες υφάσματος που ενδέχεται να προέρχονται από τα ρούχα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα