Ολοκληρώνονται οι χριστουγεννιάτικες παρεμβάσεις στους Δήμους

17:52 22/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και με τις εορταστικές εκδηλώσεις στους Δήμους να εξελίσσονται, δε λείπουν και οι τελευταίες παρεμβάσεις σε διάφορα επίπεδα.

Στην Καισαριανή

Σε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες της Καισαριανής, προχώρησε ο Δήμος, με βάση τους καταλόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των δικαιούχων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτή η δράση

του Δήμου δεν αποτελεί την πρώτη. Σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρουμε βοήθεια, μια μικρή ανάσα στους συμπολίτες μας με σκοπό όχι την ελεημοσύνη άλλα να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν υπόθεση δική τους μαζί με το λαϊκό κίνημα την ανατροπή αυτής της πολιτικής που εξαθλιώνει το λαό, να μην υποταχθούν στο μέλλον που τους σχεδιάζουν, να μην ανέχονται να ζουν με ψίχουλα.

Στον προγραμματισμό του Δήμου από το 2017 η διανομή τροφίμων θα γίνεται σε μηνιαία βάση.

Ο Δήμος Καισαριανής θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμβάλλουν με την προσφορά τους».

Στο Χαϊδάρι

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει περιοδείες στους εμπορικούς δρόμους και τα καταστήματα της πόλης για να ευχηθεί τα Χρόνια Πολλά και να συζητήσει με τον κόσμο.
• Την Παρασκευή 23/12 στις 12:00 στη Φαβιέρου και στα εμπορικά του Δάσους
• Το Σάββατο 24/12 στις 12:00 στην Καραϊσκάκη και την Αγωνιστών

Στη Νέα Ιωνία Αττικής

Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων-Φορέων-Δημοτών, με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα, για την αλληλεγγύη & διαβίωση των παιδιών της Στέγης Ανηλίκων της πόλης μας, είτε προσφέροντας προϊόντα είτε χρήματα. Ευχόμαστε υγεία & ευτυχία σε όλους σας».

Στο Γαλάτσι

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις όλη την ημέρα σε διάφορα σημεία του Γαλατσίο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα