Όταν η αναμονή στην ουρά μετατρέπεται σε επιχειρηματική ευκαιρία

19:17 5/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια εταιρεία αναλαμβάνει την αναμονή και τη σειρά έξω από διαγνωστικά κέντρα για τον κορονοϊό στη Νέα Υόρκη, για εκείνους που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να στηθούν στην ουρά.

Πρόκειται για την εταιρεία Same Ole Line Dudes η οποία μέχρι και πριν την έλευση της πανδημίας, αναλάμβανε να περιμένει σε ουρές για τους πελάτες

της για να παραστάσεις στο Broadway ή αθλητικά γεγονότα ή ακόμα και τα νέα iPhone.

7:51am 38° #linedudes swapped 1st spot in line @CityMD W14th location for #covidtesting loyal client (6 years!) They skipped 18 ppl on arrival and only will wait 10 min to get tested when doors open. All for $60. Book your sitter and #skipthesidewalk! #peopleloveusonyelp award! pic.twitter.com/5GMuA6FaEa

— Same Ole Line Dudes™ (@sold_inc) December 29, 2020

Όταν έκλεισαν τα θέατρα και σταμάτησαν οι αθλητικές διοργανώσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας και βλέποντας τις τεράστιες ουρές έξω από τα διαγνωστικά κέντρα, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Robert Samuel, αποφάσισε να διαμορφώσει την προσφορά του.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας Same Ole Line Dudes είναι εφοδιασμένοι με ειδικά κίτρινα πλαστικά, αδιάβροχα καθίσματα και πληρώνονται αδρά για να περιμένουν στην ουρά για εκείνους που θέλουν να κάνουν το διαγνωστικό τεστ.

Για τους πελάτες, μια δίωρη αναμονή κοστίζει περίπου 60 δολάρια. Οι τιμές αυξήθηκαν γύρω στα Χριστούγεννα, φτάνοντας πάνω από 80 δολάρια την ώρα. Σήμερα, οι αναμονές στις ουρές των διαγνωστικών κέντρων αντιπροσωπεύουν το 90% των εσόδων της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: NPR, Libération

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα