Σύλληψη 46χρονου για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών

17:15 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη σύλληψη ενός 46χρονου υπήκοου Αλβανίας, ο οποίος φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες 13 έως 15 ετών σε σχολικά συγκροτήματα της Αττικής, και με την πρόφαση ότι γνώριζε τους γονείς τους προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Δραπετσώνα.

Η σύλληψη του 46χρονου -έπειτα από καταγγελίες γονέων και μαθητών σε αστυνομικά τμήματα- έγινε όταν, κινούμενος με ποδήλατο, αρνήθηκε ελέγχο, ετράπη σε φυγή στην περιοχή της Δραπετσώνας και ακολούθησε καταδίωξη.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι επτά ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.

Ο 46χρονος -που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια- οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα