Βόλος: Μαρ. Χρυσοβελώνη: «Δεν είναι ώριμα για δημοπράτηση άλλα τμήματα της περιφερειακής οδού»

20:05 14/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν είναι έργα ώριμα για δημοπράτηση, τόσο η παράκαμψη Αγριάς – Λεχωνίων του περιφερειακού, όσο και το τμήμα από την αρχή της Μπουρμπουλήθρας ως την αρχή Α.Κ Λάρισας, όπως επισημαίνει η υφυπουργός ΠΟΜΕΔΥ, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας σε σχετικό υπόμνημα της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Όπως γνωστοποιεί ωστόσο, σε συνάντηση που είχε χθες με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, ο κ. Δέδες δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για την εξεύρεση χρηματοδότησης των απαιτούμενων αντιπλημμυρικών μελετών για την περιοχή της

Αγριάς.

Συγκεκριμένα, στην απάντησή της η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα λοιπόν με το υπόμνημα του ΤΕΕ, θίγονται δύο θέματα: (1) Η λειτουργία της σήραγγας της Γορίτσας έως την παραλιακή οδό της Αγρίας στο ύψος της περιοχής «Αστέρια» και (2) η ολοκλήρωση των έργων του Περιφερειακού.

Σε ότι αφορά λοιπόν το πρώτο θέμα, το έργο της σήραγγας, όπως είναι γνωστό σε όλους, έχει ολοκληρωθεί και έχει παραδοθεί στον Δήμο Βόλου, ο οποίος, σύμφωνα με ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την λειτουργία, την διαχείριση και την συντήρηση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα