Ζάκυνθος-Στα «σκαριά» αδελφοποίηση με το δήμο Σαρωνικού

15:22 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού Σταμάτη Γκίνη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουβαρά Γιάννη Κίτσιο, και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Σαρωνικού Αλέξανδρο Αθανασόπουλο, ο οποίος είναι «γέννημα-θρέμμα» Ζακυνθινός, υποδέχθηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η προοπτική αδελφοποίησης των Δήμων Ζακύνθου και Σαρωνικού. Συμφωνήθηκε πως θα γίνει νέα επαφή προς τα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές

Οκτωβρίου και τα θέματα στα οποία θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία είναι ο τουρισμός, ο πολιτισμός και τα αγροτικά προϊόντα.
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου παρουσία και του πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ Παναγιώτη Μυλωνά, έκανε αναλυτική ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί, αλλά και για την εκτέλεση σημαντικών έργων, όπως αυτό του νέου αγωγού υδροδότησης και της πλατείας Σολωμού.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Δήμου Σαρωνικού ανέφεραν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με βασικές υποδομές, όπως με το νερό, με τα απορρίμματα και με την αποχέτευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα