5 από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν – Κι όμως είναι όλα αληθινά!

12:40 14/8/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά μέρη στον πλανήτη μας που δεν είναι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί επειδή είναι αρκετά δύσκολη η πρόσβαση σε αυτά. Και όμως αυτά τα εντυπωσιακά και περίεργα μέρη του κόσμου, τα καταγάλανα νερά, τα λιβάδια λουλουδιών και οι ασυνήθιστες λίμνες θα άξιζαν κάθε λεπτό από το χρόνο μας. Τα σουρεαλιστικά αυτά τοπία δεν είναι από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά πραγματικά μέρη που μπορείς να δεις με τα μάτια σου αν συγκαταλέγεσαι στους τολμηρούς ταξιδιώτες.

Εικονικά ταξίδια με τρένο στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου!

Αυτά είναι μερικά από τα πιο περίεργα μέρη
του κόσμου που λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξή τους«Stairway to heaven» στη Χαβάη

Πρόκειται για μία πραγματική σκάλα στη Χαβάη που θα μπορούσε, χωρίς αμφιβολία, να οδηγεί στον παράδεισο! Είναι επίσης γνωστή και ως «Haiku Stairs» και έχει συνολικά 3922 σκαλοπάτια! Η δημιουργία της ξεκίνησε το 1942 από το Αμερικανικό Ναυτικό και θα οδηγούσε σε εγκαταστάσεις σ’ ένα ύψωμα. Παρόλο που πλέον είναι παράνομο να ανεβαίνει κανείς εκεί, όποιος βρεθεί τη σκάλα της Χονολουλού, νομίζει ότι αγγίζει τον ουρανό.

View this post on Instagram

A post shared by North Shore of Oahu, Hawaii (@northshoreshoots)

«Enchanted River» στις Φιλιππίνες

Αυτός ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στο Hinatuan του Mindanao στις Φιλιππίνες, είναι ένας πεντακάθαρος και μαγευτικός ποταμός, γνωστός ως «Enchanted River», ο οποίος δείχνει σχεδόν σουρεαλιστικός. Τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά του σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο παραμύθι. Κι όμως είναι πέρα για πέρα πραγματικό.

View this post on Instagram

A post shared by Trip.com (@trip)

«Hitachi Seaside Park» στην Ιαπωνία

Το Hitachi Seaside Park είναι ένα πανέμορφο, μεγάλο πάρκο στην περιφέρεια Ibaraki της Ιαπωνίας. Διαθέτει μία τεράστια ποικιλία φυτών και εποχιακών λουλουδιών που απλώνονται σε όλη του την έκταση, δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο. Εδώ θα βρεις πολλά μονοπάτια για πεζοπορία και ποδηλασία, μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση και γυμναστική. Αν βρεθείς ποτέ στην Ιαπωνία, το Hitachi Seaside Park αξίζει την προσοχή σου.

5 βήματα για να βρεις τον προορισμό του Καλοκαιριού για σένα που δεν ξέρεις ακόμα πού να πας διακοπές

Το σήμα κατατεθέν του, που θεωρείται και σύμβολό του, είναι το blue nemophila, ένα ετήσιο φυτό που ανθίζει την άνοιξη και βγάζει όμορφα, μικρά γαλάζια λουλούδια με πέντε πέταλα. Τα λουλούδια αυτά καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο τον λόφο Miharashi. Θεωρείται από τα πιο περίεργα μέρη του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα και από τα πιο όμορφα!

View this post on Instagram

A post shared by JapanTravelDesk (@japan_travel_desk)

«Κρατήρας Νταρβάζα» στο Τουρκμενιστάν

Ο κρατήρας Νταρβάζα αποτελεί ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο στη μέση της ερήμου Καρακούμ του Τουρκμενιστάν. Στο εσωτερικό του, υπάρχουν φωτιές που προκαλούνται από τις χημικές ενώσεις του φυσικού αερίου που αναδύεται από τα βάθη. Δημιουργήθηκε κατά λάθος το 1971, όταν σοβιετικοί μηχανικοί και γεωλόγοι πραγματοποιούσαν έρευνες για εξόρυξη πετρελαίου στην ευρύτερη περιοχή. Οι ντόπιοι αποκαλούν την περιοχή ως «Πύλη της Κολάσεως».

View this post on Instagram

A post shared by Romaine (@travelingtheworldwithromaine)

«Huacachina» στο Περού

Η Huacachina είναι μια πόλη όαση στη μέση μιας τεράστιας ερήμου. Ο δρόμος από τη Λίμα, πρωτεύουσα του Περού, σε αυτό το υπέροχο μέρος διαρκεί περίπου 5 ώρες. Ο πληθυσμός της πόλης είναι περίπου 200 άτομα, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια άλλη εποχή. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο απόλυτος παράδεισος για τους φαν του sandboarding σε αμμόλοφους.

View this post on Instagram

A post shared by OJOS VIAJEROS | Viajes y Fotos (@ojos.viajeros)

Κάνε τις διακοπές που ονειρεύεσαι χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν – Κι όμως είναι όλα αληθινά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Κι,– ki