“Curtain Reveal”: Η νέα τάση στη μόδα που θα λατρέψεις

13:07 3/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο όρος “midriff-flossing” εισήλθε στο λεξικό της μόδας το περασμένο καλοκαίρι και αναφέρεται σε όλα τα ρούχα με τα αποκαλυπτικά cut-out tops. Το “Curtain Reveal” είναι ο νέος τρόπος να δείξουμε λίγο από το δέρμα, με τον πιο σέξι και παιχνιδιάρικο τρόπο και τον έχουν ήδη υιοθετήσει τα πιο διάσημα It girls.

Τι είναι το “Curtain Reveal”;

Το συγκεκριμένο trend που επιστρέφει από τα 90s θέλει τα tops, cropped tops και

πουκάμισα να στερεώνονται κυριολεκτικά σε μια κλωστή. Τα tops πέφτουν ανοιχτά στο μπροστινό μέρος, αποκαλύπτοντας του κοιλιακούς και μέρος του στήθους και τραβούν τα βλέμματα.

Γυναικεία εσώρουχα: Τα 5 fashion style σουτιέν που δεν μετανιώνουμε να αγοράζουμε

Devyn Garcia for Jacquemus’s autumn/winter 2021 show.

Ο Simon Porte Jacquemus επανέφερε την σέξι λεπτομέρεια στον τρόπο που δένουν τα tops μέσα από την νέα του συλλογή “La Montagne” για την κολεξιόν φθινόπωρο – χειμώνα του 2021, η οποία παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η Κendall Jenner ήταν εκείνη που φορούσε το trend στο runway, ενώ νωρίτερα η Bella Hadid το φόρεσε στους δρόμους του Παρισιού, συνδυάζοντας ένα total black look.

Fashion tips που οι γυναίκες με μεγάλο στήθος πρέπει να προσέχουν!

Bella Hadid doing the “curtain reveal” in new season Jacquemus. EDWARD BERTHELOT

Η Hailey Bieber δηλώνει κι εκείνη fan του συγκεκριμένου trend και επιλέγει να το υιοθετεί σε πολλές εμφανίσεις της. Επέλεξε να συνδυάσει ένα “curtain reveal” σε φυστικί απόχρωση, με ένα φαρδύ σακάκι και ένα denim παντελόνι, δίνοντας μια 90s νότα στο ντύσιμό της.

NSTAGRAM: @STYLEMEMAEVE

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα Fashion Post του Instagram και σου τα παρουσιάζουμε!

Το “Curtain Reveal”, λοιπόν, εμπνευσμένο από τα 90s, τη jLO και τη Gwyneth Paltrow, έρχεται ξανά στη μόδα για να σου χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις και να σε κάνει να νιώσεις λίγο It girl. Είναι λίγο τολμηρό, αλλά μπορείς να παίξεις με πολλούς συνδυασμούς εύκολα και γρήγορα. Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή!

RON GALELLA

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Curtain Reveal”: Η νέα τάση στη μόδα που θα λατρέψεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα