O Lucifer επιστρέφει! Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του νέου κύκλου

19:55 30/3/2021 - Πηγή: iPop

Αυτή η Άνοιξη μόλις έγινε λίγο καλύτερη αφού μάθαμε πότε θα δούμε την 5η σεζόν του Lucifer! Για την ακρίβεια, θα δούμε το δεύτερο μισό του 5ου κύκλου, αφού έχουμε ήδη δει τα πρώτα 8 επεισόδια.

Θυμίζουμε ότι η σειρά είχε ξεκινήσει απ’ το Fox, στο οποίο προβλήθηκαν οι πρώτες 3 σεζόν, πριν την εξαγοράσει το Netflix για τη συνέχεια.

Μετά την ολοκλήρωση της 5ης σεζόν, θα ακολουθήσει η 6η και τελευταία, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Αυτό σημαίνει

ότι εάν μείνουν ως έχουν τα πράγματα, η σειρά θα ολοκληρωθεί έχοντας προβάλλει συνολικά 93 επεισόδια.

Λογικά η 6η σεζόν θα προβληθεί κάπου μέσα στο 2022.

Αυτά είναι τα 12 πιο σέξι shows που θα βρεις στο Netflix αυτή τη στιγμή!

Η 5η σεζόν του Lucifer συνεχίζεται! Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Lucifer και η αγαπημένη μας ντεντέκτιβ Chloe Decker θα επιστρέψουν στις οθόνες μας μέσα απ’ το Netflix στις 28 Μαΐου.

«Ξέρουμε ότι περισσότερα επεισόδια είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Η 5Β σεζόν έρχεται στις 28 Μαΐου στο Netflix», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter, ανεβάζοντας μια εικόνα του Luficer και της Chloe.

Στη συνέχεια του 5ου κύκλου, θα δούμε μυστικά να αποκαλύπτονται, αγαπημένους μας ήρωες να πεθαίνουν και θα πάρουμε απαντήσεις για ερωτήματα που μας απασχολούσαν εδώ και καιρό!

We know that more episodes are what you truly desire. Season 5B arrives on Netflix May 28th. pic.twitter.com/TXP2WFZwNh

— Lucifer (@LuciferNetflix) March 29, 2021

Kαι για σένα που δεν έχεις δει ακόμα ούτε ένα επεισόδιο, ήρθε η στιγμή να το ξεκινήσεις! Πάρε το trailer της πρώτης σεζόν και μετά πάτα το play στο Netflix!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Lucifer επιστρέφει! Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του νέου κύκλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα