Αυτά τα trends ομορφιάς των 90′ έχουν επανέλθει για τα καλά με τις μεγάλες σταρ να τα υιοθετούν πρώτες

13:26 26/9/2021 - Πηγή: iPop

Είτε πρόκειται για τη Victoria Beckham, την πριγκίπισσα Diana ή την Britney Spears, τα αγαπημένα μας είδωλα της δεκαετίας του ’90 συνεχίζουν να επηρεάζουν την εμφάνισή μας. Τριάντα χρόνια μετά από την εποχή των Friends και των Spice Girls τα trends των 90′

στα οποία πρωτοστάτησαν αυτές οι γυναίκες επανέρχονται, και υιοθετούνται από τις σταρ του σήμερα και επομένως και από εμάς.

Τα trends των 90′ επέστρεψαν!

Το μολύβι χειλιών

Το σκούρο – συχνά καφέ – περίγραμμα χειλιών ήταν πολύ της μόδας στη δεκαετία του ’90, με σταρ όπως η Naomi Campbell και η Pamela Anderso να το έχουν κάνει δικό τους. Σε αντίθεση με τα nude χείλη, οι λάτρες της τάσης πρόσθεταν συχνά μια γυαλάδα στην κορυφή για ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Πιο πρόσφατα, η Kim Kardashian, η Megan Thee Stallion και η Lizzo έχουν δοκιμάσει το look.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Τα μπροστινά πλεξιδάκια

Μια σταρ που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ηγείται των τάσεων των 90′ είναι η Bella Hadid. Το μοντέλο έχει επαναφέρει τα πλεξιδάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο γνωστό και ως “antenna look” καθώς αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μοιάζουν με κεραίες. Η Bella Hadid συνδυάζει το trend των 90′ με μια silk αλογοουρά με πολύ τζελ.

Λεπτά φρύδια

Μπορεί πριν λίγα χρόνια να είδαμε το πυκνό φρύδι να εξαπλώνεται αλλά όπως φαίνεται το λεπτό αποτέλεσμα έχει κερδίσει έδαφος τον τελευταίο καιρό. Το look το συναντάμε πολύ στην Gen-Z. Με έμπνευση από τις Drew Barrymore, Gwen Stefani και Tyra Banks βλέπουμε το στυλ να επιστρέφει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Μπλε eyeliner

Από την πριγκίπισσα Diana έως την Britney Spears και τη Reese Witherspoon το μπλε eyeliner ήταν πρακτικά μια απαίτηση στη δεκαετία του ’90. Οι μαθήτριες το είχαν κάνει αγαπημένο τους αξεσουάρ στο σχολείο όπως βλέπουμε σε αγαπημένες ταινίες και σειρές της δεκαετίας. Τώρα, το μπλε eyeliner έκανε ξανά την εμφάνισή του στο πρόσωπο της Nicola Coughlan στα BAFTA TV Awards και της Iris Law στο Fashion Week του Λονδίνου.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Law (@lirisaw)

Το γαλλικό μανικιούρ

Πραγματικά ήταν μανία στην δεκαετία του 90′. Ήταν η αρχή των πολύ προσεγμένων άκρων και όλες ήθελαν αυτό το διακριτικό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια η τάση ξεθώριασε έως εξαφανίστηκε. Αλλά τώρα επέστρεψε και πάλι και έχει γίνει μια από τις πιο hot τάσεις σε κάθε του παραλλαγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά τα trends ομορφιάς των 90′ έχουν επανέλθει για τα καλά με τις μεγάλες σταρ να τα υιοθετούν πρώτες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτά, 90′,afta, 90′