Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη του Π. Κουρουμπλή- Τι είπε για το «κίνημα της γραβάτας»;

10:14 3/3/2016 - Πηγή: iPop

Αίσθηση προκάλεσαν τα πρόσφατα λεγόμενα του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή για το πολυσυζητημένο «κίνημα της γραβάτας». Σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» η τοποθέτηση του Υπουργού αναφορικά με τους επιστημονικούς φορείς τους άφησε όλους άφωνους.

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Suddeutsche Zeitung» ο Υπουργός Εσωτερικών της χώρας μας τόνισε: «Είναι καλό που βγαίνουν στον δρόμο

οι επιστημονικοί φορείς» και πρόσθεσε:

Καλό θα τους κάνει γιατί θα χάσουν και κανένα κιλό


Στη συνέντευξη του που διεξήχθη με θέα την Ακρόπολη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος είναι δικηγόρος, έδωσε μεγαλύτερη βάση στις αντιδράσεις των αγροτών τονίζοντας:

Η διαμαρτυρία τους είναι πολύ πιο καυτή από αυτή των υπαλλήλων, καθώς εκείνοι δεν έχουν το αίσθημα ασφαλείας των τελευταίων

Ο Γερμανός δημοσιογράφος επισήμανε στο άρθρο του ότι ο Υπουργός «έχει στο γραφείο του όμορφες γυναίκες».

Ενώ στο τέλος του άρθρου ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει:

«Ο υπουργός Εσωτερικών είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το 2011 στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου. Ο σημερινός υπουργός και τότε προσφάτως αποπεμφθείς από το ΠΑΣΟΚ, είχε καλή προαίσθηση όταν έσφιξε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα, καθώς μετά αποφάσισε να τον ακολουθήσει».

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη του Π. Κουρουμπλή- Τι είπε για το «κίνημα της γραβάτας»; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα