Απαντήσεις για την τραγωδία στην πλατεία Βικτωρίας δίνει η εταιρεία

16:11 1/12/2016 - Πηγή: iPop

Για την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε ταχυφαγείο, στην πλατεία Βικτωρίας, έδωσε η αρμόδια εταιρεία. Θυμίζουμε, πως από την έκρηξη έχασε τη ζωή της μια γυναίκα, η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στο μαγαζί.

Η γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της ήταν 40 ετών και εργαζόταν επί 15 χρόνια στο συγκεκριμένο

μαγαζί. Οι υπόλοιποι τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο, στο Γεννηματά και το 401.

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει, πως στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της και συμπάσχει με την οικογένεια του θύματος.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο ταχυφαγείο Everest που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Γ΄ Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο υπόγειο του καταστήματος.

Η ένταση του ωστικού κύματος ήταν τόσο μεγάλη που θραύσματα από τζάμια, τραπέζια, καθίσματα, αλλά ακόμα και σταθμευμένες μοτοσικλέτες που εκτινάχθηκαν μέχρι την πλατεία.

Στο υπόγειο του καταστήματος που ξέσπασε πυρκαγιά στεγάζονταν το λογιστήριο, η κουζίνα, τα αποδυτήρια των εργαζομένων και τουαλέτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργαζόταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Θα προσφέρουμε κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και ευχόμαστε σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρή έκρηξη σε μαγαζί στην πλατεία Βικτωρίας-Μια νεκρή γυναίκα και τραυματίες (Photos-Video)

The post Απαντήσεις για την τραγωδία στην πλατεία Βικτωρίας δίνει η εταιρεία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα