Απίστευτη νοστιμιά: Πένες με κοτόπουλο, λουκάνικο και μυρωδικά cajun

15:12 4/8/2022 - Πηγή: iPop

πένες με κοτόπουλο είναι ένας συνδυασμός που αγαπάμε πολύ. Είναι μια κλασική μείξη υλικών που συνήθως κάνουμε με κάποια κρεμώδη σάλτσα. Αυτή τη φορά, όμως, βάζουμε λίγο διαφορετικές γεύσεις στο πιάτο μας!

Προσθέτουμε το λουκάνικο, που δίνει έξτρα ένταση στο πιάτο μας, και φυσικά τα μυρωδικά cajun. Το συγκεκριμένο μείγμα μπαχαρικών περιέχει πάπρικα, κρεμμύδι, πιπέρι, σκόρδο, θυμάρι και κόλιανδρο.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, χρησιμοποιούμε αυτό το μπαχαρικό με σύνεση για να μην πάρει φωτιά το στόμα μας!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τις πένες με κοτόπουλο:3 κουταλιές λάδι2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτιαΚαπνιστό λουκάνικο, κομμένο σε κομμάτια4 σκελίδες σκόρδο, κομμένο3 1/2 ζωμό κοτόπουλου2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος450 γραμμάρια πένες2 κουταλιές της σούπας cajun1 φλιτζάνια τυρί παρμεζάνα1/4 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένοΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή;Θερμαίνουμε το λάδι σ’ ε΄να τηγάνι σε μέτρια θερμότητα. Προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσει.Προσθέτουμε το λουκάνικο, πιπεριές, σκόρδο και cajun και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.Προσθέτουμε ζωμό κοτόπουλου, κρέμα γάλακτος και ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά.Αφήνουμε να βράσουν τα ζυμαρικά.Αφαιρούμε την κατσαρόλα απ’ τη φωτιά, ρίχνουμε παρμεζάνα και μαϊντανό.Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απίστευτη νοστιμιά: Πένες με κοτόπουλο, λουκάνικο και μυρωδικά cajun εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα