Μπράβο σου Ευρώπη!!!

22:09 12/3/2016 - Πηγή: iPop

Χίλια μπράβο στην Ευρώπη που ενήργησε άμεσα βάζοντας τέλος στο δράμα των ξεριζωμένων των οποίων τα όνειρα πνίγονται στα λασπόνερα της Ειδομένης.

Χίλια μπράβο στην Ευρώπη που ενήργησε άμεσα για να σταματήσει το δουλεμπόριο από τα παράλια της Τουρκίας και παρείχε βοήθεια στα παιδιά, που όσα δε βούλιαξαν στο Αιγαίο στοιβάζονται σήμερα σε σκηνές και παλεύουν με τις αρρώστιες.

Χίλια μπράβο

στην Ευρώπη που έβαλε τέλος στην πρωτοφανούς αγριότητας προσφυγική κρίση, η οποία είναι αποτέλεσμα ενός ακόμη άδικου πολέμου.

Το χάνουν δυστυχώς το παιχνίδι όσοι κλήθηκαν να διαχειριστούν το κοινό μας μέλλον.

Ξέχασαν προ πολλού τα οράματα και τα ιδανικά της Ενωμένης Ευρώπης και εμμένουν στις άνευ ουσίας πολύωρες συνεδριάσεις στις μεγάλες αίθουσες των Βρυξελλών.

Ακόμη προσπαθούν να αποτιμήσουν το κόστος των ανθρώπινων ζωών γι’αυτό και εμείς αρχίσαμε πλέον να ψιθυρίζουμε, χάρισμα τους μια τέτοιου είδους Ευρώπη.

Χάρισμα τους μία τέτοιου είδους Ευρώπη που φάνηκε για μία ακόμα φορά ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και επικροτεί τα συρματοπλέγματα διαχωρίζοντας τους ανθρώπους σε πρώτης και τελευταίας κατηγορίας.

Ανίκανοι οι ισχυροί, ας παραδειγματιστούν τουλάχιστον την ύστατη τούτη ώρα από τους Έλληνες που παλεύουν κόντρα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία να ελαφρύνουν τον πόνο χιλιάδων συνανθρώπων τους.

Γιατί εμείς, οι απλοί πολίτες τούτης της χώρας έχουμε μάθει να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα, να παλεύουμε και στο τέλος να βγαίνουμε νικητές.

B.T.

The post Μπράβο σου Ευρώπη!!! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα