Δεκάδες άτομα εγκλωβίστηκαν σε ορυχείο στη Νότια Αφρική έπειτα από κατάρρευση κτιρίου

14:10 5/2/2016 - Πηγή: iPop

Κατάρρευση κτιρίου στη Νότια Αφρική, οδήγησε στον εγκλωβισμό δεκάδων ατόμων σε ορυχείο χρυσού στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη στο ορυχείο χρυσού Makonjwaan στην ανατολική πόλη της Barberton, με την αιτία της κατάρρευσης να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Τουλάχιστον 88 εργάτες που βρίσκονταν στο ορυχείο την στιγμή που το κτίριο κατάρρευσε, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του ορυχείου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει σχετικά με την υπόθεση το Associated Press.

lang="en" dir="ltr">BREAKING: 87 people trapped after a building collapse above a mine in South Africa https://t.co/YQ5ChkNQvV

— The Associated Press (@AP) February 5, 2016

Εκπρόσωπος της Ένωσης μεταλλωρύχων της Νότιας Αφρικής δήλωσε πως έχουν ξεκινήσει έρευνες γύρω από την αναζήτηση των αιτιών της κατάρρευσης του κτιρίου, ενώ υπογράμμισε, πως μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί περίπου 80 άτομα που παρέμεναν παγιδευμένα στο ορυχείο.

Σημειώνεται πως ακόμα 35 άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα στο ορυχείο, ενώ κανείς από τους μέχρι στιγμής διασωθέντες μεταλλωρύχους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ όλοι τους νοσηλεύονται σε τοπικό νοσοκομείο της περιοχής, μεταδίδει τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

The post Δεκάδες άτομα εγκλωβίστηκαν σε ορυχείο στη Νότια Αφρική έπειτα από κατάρρευση κτιρίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop
Δεκάδες, Νότια Αφρική,dekades, notia afriki