Εμμένουν στα μπλόκα οι αγρότες- Δεν κάνουν βήμα πίσω

17:38 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Αμετακίνητοι από τα μπλόκα τους οι αγρότες. Δε δέχονται να κάνουν βήμα πίσω, συνεχίζουν τους πολύωρους αποκλεισμούς και «παγώνουν» τις μεταφορές σ΄ολόκληρη την Ελλάδα.

Αποφασισμένοι να φτάσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι το τέλος είναι οι αγρότες της βορείου Ελλάδος. Τα Τέμπη συνεχίζουν να είναι κλειστά, ενώ παράλληλα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Μουδανίων και στις τρεις λωρίδες στα δύο ρεύματα θα παραμείνει κλειστή από τις 15:00 έως τις 21:00.

Στα Πράσινα φανάρια, οι αγρότες θα αποκλείσουν την διέλευση των οχημάτων

από τις 8 το βράδυ για μια περίπου ώρα. Το συνηθισμένο πρόγραμμα αποκλεισμού του θα ακολουθήσει και την Πέμπτη, το μπλόκο στο Δερβένι. Οι αποκλεισμοί θα έχουν ως εξής: 11:00-15:00 κλειστές οι τρεις λωρίδες και στα δύο ρεύματα. Από τις 15:00 έως τις 18:00 θα δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα σε κάθε πλευρά.

Στις 19:00 την Πέμπτη, γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι συμμετέχοντες στα μπλόκα του νομού Χαλκιδικής με σκοπό να αποφασίσουν την αυριανή στάση τους.

Οι αγρότες του Κιλκίς απέκλεισαν από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι την ΔΟΥ χρησιμοποιώντας τα τρακτέρ τους και αχυρόμπαλες. Την ίδια στιγμή, δύο συνεχίζουν να είναι τα μπλόκα στο νομό, το ένα βρίσκεται στα τελωνεία στους Εύζωνες και το άλλο στη Δοϊράνη.

18:00 με 21:00 κλείνουν κόμβοι Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου, ενώ υπό κατάληψη συνεχίζει να βρίσκεται και η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων.

Από τις 16:00 έως τις 21:00 σε πεντάωρο αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού στο ύψος της Αμφίπολης, προχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο της Παλαιοκώμης, παράλληλα επίσης αγρότες συνεχίζουν να βρίσκονται μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης του νομού Δράμας.

Συνεχίζονται και στην Πελοπόννησο οι αποκλεισμοί

Από τις 18.00 έως τις 23.00 οι αγρότες έχουν προγραμματίσει να κλείσουν το δρόμο στα διόδια Νεστάνης, επί της εθνικής οδού Τρίπολης – Κορίνθο. Έτσι, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Αξίζει να τονιστεί πως το βράδυ της Τετάρτης προπηλάκισαν τον Γ. Μιχελογιαννάκη στην Κρήτη, ενώ νωρίτερα επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι.

The post Εμμένουν στα μπλόκα οι αγρότες- Δεν κάνουν βήμα πίσω appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα