Επίθεση Θεοδωράκη στην Κυβέρνηση: Τα καπέλα των μάγων στέρεψαν από λαγούς

13:47 2/1/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε άρθρο του τονίζοντας: «οι ευχές δεν αρκούν. Πρέπει να δράσουμε για να αλλάξουμε τα πράγματα».

Ο κ.Θεοδωράκης στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στον Ελεύθερο Τύπο τόνισε:

Τα καπέλα των περιφερόμενων μάγων δεν βγάζουν άλλους λαγούς γιατί στέρεψαν πια.

Στη συνέχεια εξήγησε πως οι Έλληνες πολίτες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί από την πλευρά της Κυβέρνησης και σημείωσε αναφερόμενος στο Ποτάμι και την δύναμη του:

Θα φανεί αν μπορούμε να δικαιώσουμε

την παρουσία μας. Θα αποδείξουμε πως είχαμε δίκιο όταν πήραμε την απόφαση να συστρατευθούμε και να φτιάξουμε αυτό το Κίνημα. Γι’ αυτή τη δύσκολη ώρα δημιουργήθηκε το Ποτάμι. Για την πιο κρίσιμη στιγμή, που όλα μοιάζουν αδιέξοδα και οι ανέξοδες υποσχέσεις κατέρρευσαν.

Ποιους στόχους έθεσε για το 2016;Κίνητρα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κάθε μήνα.Μείωση των αχρείαστων και σπάταλων κρατικών δαπανών κάθε μήνα.Νέο ασφαλιστικό που θα νοιάζεται για τη νέα γενιά και τους ανθρώπους της παραγωγής.Να δώσουμε από φέτος περισσότερα χρήματα στην έρευνα και την Παιδεία.Να επιβάλουμε σε συνεργασία με τις άλλες χώρες του Νότου μια ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική για τους πρόσφυγες, χωρίς χώρες-παρίες και «αποθήκες».Νέο εκλογικό σύστημα πιο αναλογικό και πιο αντιπροσωπευτικό και αλλαγές στο Σύνταγμα για να φέρουμε το πολιτικό σύστημα πιο κοντά στον πολίτη.Να συμπαρασταθούμε στους ηγέτες της Κύπρου για την λύση του Κυπριακού με τους όρους που οι ίδιοι οι Κύπριοι θα επιλέξουν.

The post Επίθεση Θεοδωράκη στην Κυβέρνηση: Τα καπέλα των μάγων στέρεψαν από λαγούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα