Ο κύβος ερρίφθη, νέος πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

18:21 10/1/2016 - Πηγή: iPop

Σαφές προβάδισμα αποκτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανατρέποντας τα προγνωστικά που ήθελαν να καταλαμβάνει τη θέση ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καταμετρημένο το 68% των ψήφων φέρεται να προηγείται με 50,83%, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φέρεται να συγκεντρώνει 49,17%.

Ήδη στο στρατηγείο Μητσοτάκη έχουν αρχίσει οι πανηγυρισμοί.

Και για όσους ΕΜΕΙΝΑΝ με την απορία: Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έγραψε νωρίτερα στο Twitter

ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Και για όσους ΕΜΕΙΝΑΝ με την απορία: Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

— Απ. Τζιτζικώστας (@tzitzikostas) January 10, 2016

Εκτιμήσεις επισημαίνουν εν τω μεταξύ ότι το ποσοστό των φίλων και μελών του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες φτάνει στο 80% όσων ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, δηλαδή περίπου 320 χιλιάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το εκλογικό κέντρο στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ, που είναι και το μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα.

Είχαν στηθεί 12 κάλπες και η συμμετοχή κινήθηκε στο 80% σε σχέση με τον πρώτο γύρο, καθώς ψήφισαν 4.650 από 5.800 την πρώτη Κυριακή.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης άφησαν πάντως στην άκρη λίγο πριν ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο την αντιπαράθεση των προηγούμενων ημερών και εμφανίστηκαν ενωτικοί προτάσσοντας την ενότητα του κόμματος την επομένη των εκλογών.

Ο προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, δήλωσε ότι η ΚΕΦΕ βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση και η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει «το συντομότερο δυνατό».

The post Ο κύβος ερρίφθη, νέος πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα