Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Δε θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό

11:59 5/1/2016 - Πηγή: iPop

O Ευάγγελος Μεϊμεράκης δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως «δε θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό» διευκρινίζοντας, «όχι γιατί γίναμε ξαφνικά αντιμνημονιακοί, αλλά γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά».

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη και αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

δήλωσε σε καταγγελτικό τόνο πως:

Αν δεν τα καταφέρει ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί και να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα, γιατί θεωρώ απίθανο αυτό το σενάριο.

Αναφερόμενος τώρα στο ζήτημα του νέου ασφαλιστικού ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε πως «δε θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό όχι γιατί γίναμε ξαφνικά αντιμνημονιακοί αλλά γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά», ενώ παράλληλα δήλωσε πως θεωρεί «ότι εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση της ΚΟ αλλά θα επανεξετάσουμε τις προτάσεις και να καταθέσουμε βελτιωτικές προτάσεις στα όργανα του κόμματος».

Υπενθυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης την αντίθεση τους για το ασφαλιστικό, εξέφρασαν και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης και Κώστας Καραγκούνης.

Μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε πως φαντάζεται μια Νέα Δημοκρατία, όπως την έζησε ως Γραμματέας του κόμματος στο παρελθόν, βασιζόμενη σε δημοκρατικές αξίες, όπου κάθε πολίτης θα μπορεί να εκφράζεται αντιπροσωπευτικά από τις αξίες της παράταξης.

photos:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Δε θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα