Γιατί η Jennifer Aniston δεν ήταν στα Oscars;

20:15 10/2/2020 - Πηγή: iPop

Και η συνάντηση που όλοι περίμεναν δεν έγινε ποτέ γιατί πολύ απλά η Jennifer Aniston δεν ήταν στα Oscars! Γιατί η αγαπημένη ηθοποιός δεν έδωσε το παρών στην λαμπερή βραδιά απονομής των κορυφαίων κινηματογραφικών βραβείων

Οι fans του Brad Pitt και της Jennifer Aniston, μετά το ενσταντανέ τους

στα SAG, περίμεναν πώς και πώς τη βραδιά των Oscars για να τους δουν και πάλι μαζί. Κάτι, το οποίο, όμως, τελικά δεν συνέβη.

Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά η Jennifer Aniston δεν παραβρέθηκε στα Oscars!Γιατί η Aniston δεν ήταν στα Oscars;

Η ηθοποιός δεν πήγε στη λαμπερή βραδιά των Oscars όπου έδωσαν το παρών δεκάδες celebrities του Χόλιγουντ γιατί απλά δεν ήταν προτεινόμενη για κάποιο βραβείο.

Μπορεί να κέρδισε το Screen Actors Silver Award για την ερμηνεία της στο The Morning Show, όμως, τα Oscars αφορούν καθαρά ταινίες. Κι απ’ τη στιγμή που η ίδια δεν ήταν υποψήφια για κάποιο ρόλο αλλά ούτε και ήταν παρουσιάστρια σε κάποιο βραβείο, δεν ήταν απαραίτητο να πάει.

Όταν ο Brad Pitt είχε κάνει… “ερωτική εξομολόγηση” στην Aniston!

Πίσω στο 2017, ο Brad Pitt είχε παραδεχθεί πως ένα απ’ τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του ήταν ο χωρισμός του με την Jennifer Aniston!

Θυμίζουμε ότι ο Brad είχε επικοινώνησε με την Aniston και της είχε ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.

Δες ακόμα:

Oscars 2020: Ο συγκλονιστικός Joaquin Phoenix και η αφιέρωση του Brad Pitt

Το άρθρο Γιατί η Jennifer Aniston δεν ήταν στα Oscars; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα