Η απόλυτη αποθέωση στο τελευταίο show του Jean Paul Gaultier | Το τέλος μιας θρυλικής καριέρας

19:44 23/1/2020 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο show του Jean Paul Gaultier ήταν φαντασμαγορικό, εξωπραγματικό, η απόλυτη αποθέωση. Ήταν το πιο επικό φινάλε μιας θρυλικής καριέρας και ήταν όλοι εκεί!

Το τελευταίο show του Jean Paul Gaultier ήταν αντάξιο της καριέρας του. Ένα πάρτι, όπως ακριβώς το φανταζόταν και όλα τα φώτα, όλος ο κόσμος της μόδας ήταν εκεί. Φυσικά, τα πιο δυνατά και μεγάλα ονόματα του modeling έκαναν αυτή τη βραδιά ακόμη καλύτερη.

Το show

πραγματοποιήθηκε στο Théâtre du Châtelet του Παρισιού και ήταν ένα πραγματικό υπερθέαμα και ο ίδιος είχε φροντίσει για όλα. Η παρουσία του ήταν καθηλωτική και δεν θα μπορούσε παρά να δώσει ένα φινάλε που να του αξίζει!

View this post on Instagram

Fashion | @bellahadid x @jpgaultierofficial 50th Anniversary Show at Paris Fashion Week. #BellaHadid #JPGaultierOfficial #JeanPaulGaultier #GaultierParis #JPGFREAKING50 #HairByOdile #OdileGilbert #ErinParsonsMakeup #ParisFashionWeek #Fashion #Runway #Moda #BellezaPuertoRico

A post shared by Belleza Puerto Rico (@bellezapuertorico) on Jan 23, 2020 at 5:15am PST

Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της μόδας, ο άνθρωπος που κέρδισε τον τίτλο του “τρομερού παιδιού”, o άνθρωπος που ανέδειξε την υψηλή ραπτική αλλά και αναδημιούργησε κλασικά σχέδια, όπως τον κορσέ και τη μαρινιέρας. Η πορεία του μοναδική και αξιοζήλευτη.

View this post on Instagram

After 50 years in the fashion industry, @JPGaultierofficial’s Spring/ Summer 2020 Couture collection was a magnificently inventive, euphoric, and heartwarming spectacle — a celebration of all the values that this unique designer has embodied in his work through five decades of imagination, humor, humanity, and joy. #GaultierParis #JPGFreaking50 @bellahadid #BellaHadid . . . #soposhgroup #soposhprivateclub #jeanpaulgaultier #springsummer20 #pfw #parisfashionweek #luxuryfashion #hautecouture #pfw20 #paris #france

A post shared by So Posh Private Club (@soposhprivateclub) on Jan 23, 2020 at 9:10am PST

Κι έτσι οι μεγαλύτεροι star ήταν εκεί ενώ ο Boy George τραγούδησε επί σκηνής. Στην πασαρέλα περπάτησαν μοντέλα όπως η Irina Shayk, η Jourdan Dunn και η Bella Hadid, Khelfa, Karen Elson και Estelle Lefebure. Το κλασικό με το σύγχρονο σε ένα ιδιαίτερο cast που τους άφησε όλους εκστασιασμένους.

Για ακόμη μια φορά υμνήθηκε το diversity, όπως έκανε πάντα ο ίδιος ενώ το παρόν έδωσε και η drag queen, Conchita. Στην πασαρέλα, είδαμε προηγούμενες συλλογές αλλά και μοναδικά κομμάτια, όπως το θρυλικό, κωνικό σουτιέν που φορούσε η Madonna στην περιοδεία της Blonde Ambition. Μια κηδεία εμπνευσμένη απ’ το έργο του William Klein “Qui êtes-vous Polly Maggoo?”, με μοντέλα να βγαίνουν απ’ το φέρετρο.

View this post on Instagram

DEAD!!! @jpgaultierofficial last couture show. ❤️❤️❤️ thank you for having me open your grand finale,I had sooo much fun!! Love To all the team at JPG

Keywords
Τυχαία Θέματα