Η Κατερίνα Ζαρίφη παίζει μεγάλη μπάλα στο Game Time του ΟΠΑΠ

15:40 13/12/2019 - Πηγή: iPop

OΠΑΠ Game Time: Γυναικεία ματιά στη Super League με την Κατερίνα Ζαρίφη. Δες το video με την Ζαρίφη στο Game Time του ΟΠΑΠ!

Η Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΟΠΑΠ και με το γνωστό της χιούμορ έβαλε στο «στόχαστρο» τους Βαλμπουενά, Σεμέδο, ακόμη και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως

είπε η παρουσιάστρια στο Game Time του ΟΠΑΠ, έγινε Ολυμπιακός από μικρή ενώ ο πατέρας της ήταν από παλιά φανατικός Παναθηναϊκός, ενώ έδωσε μια συμβουλή προς όλες τις γυναίκες που πάνε στο γήπεδο!

Με πήγε το αίσθημα. Γιατί ο μπαμπάς κατέβαζε τα εικονίσματα για τον Παναθηναϊκό, και καταλαβαίνετε τα ψαλτήρια του Γαϊτάνου. Και το αίσθημα μου είπε να πάμε να δούμε ΑΕΚ. Κι από αντίδραση κατέληξα να γίνομαι Ολυμπιακός. Να πω στα κορίτσια που πάνε στα γήπεδα μια χρηστική συμβουλή: Τι δεν βάζουμε στο Ηρώδειο και στο γήπεδο; Δεν βάζουμε τακούνια! Δεν προλαβαίνω τώρα πολύ να πηγαίνω γήπεδο, αν και το λατρεύω!

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε πως ένας απ’ τους αγαπημένους παίκτες φέτος είναι ο Βαλμπουενά, ενώ παραδέχθηκε πως και ο Σεμέδο είναι πολύ ωραίος! Τι άλλο σχολίασε;

Δείτε τι είπε για τους αγώνες που ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Super League και Premier League.

Η Ζαρίφη στο Game Time του ΟΠΑΠ:

Το άρθρο Η Κατερίνα Ζαρίφη παίζει μεγάλη μπάλα στο Game Time του ΟΠΑΠ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα