Η συγκινητική ιστορία της Bebe: Το σκυλάκι με ειδικές ανάγκες που περιμένει υπομονετικά εδώ και ένα χρόνο να ενταχθεί σε μία οικογένεια

16:19 24/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Bebe είναι ένα σκυλάκι με ειδικές ανάγκες, που ζει εδώ και ένα χρόνο στο καταφύγιο ζώων «The Animal Pad» στο San Diego. Η ίδια είναι μια αληθινή μαχήτρια: Δυστυχώς τα πίσω της πόδια έπρεπε να ακρωτηριαστούν, αφού πέρασε υπομονετικά πολλούς μήνες στριμωγμένη σε ένα κλουβί.

Το ταλαιπωρημένο σκυλάκι έφτασε στο καταφύγιο ζώων, πριν από από ένα χρόνο και δεν έχει λάβει ακόμη καμία αίτηση υιοθεσίας.

Μάθε με ποιους τρόπους ο σκύλος σου λέει σ ‘αγαπώ

Η συγκινητική
ιστορία της Bebe: Το σκυλάκι με ειδικές ανάγκες που ψάχνει για αγάπη και φροντίδαPEANUTANDBEANPHOTO

Πριν μετακομίσει στο καταφύγιο, η Bebe αφέθηκε σε ένα κτηνιατρείο όταν ήταν μόλις τριών μηνών. Μετά την εγκατάλειψή της, το σκυλάκι πέρασε τρεις μήνες στριμωγμένη σε ένα κλουβί, γεγονός που επιδείνωσε σημαντικά τη μυϊκή μάζα στα πίσω πόδια της.

Το καταφύγιο «The Animal Pad» πληροφορήθηκε για την κατάσταση και έσωσε το πονεμένο σκυλάκι, δίνοντάς της αγάπη, κατάλληλη ιατρική φροντίδα και ένα προσωρινό σπίτι. Εκεί, η Bebe υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που αποκάλυψαν ότι τα πίσω πόδια της έπρεπε να ακρωτηριαστούν για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής της.

Ο σκύλος σου δεν ξεχνάει τίποτα! Θυμάται κάθε άσχημη πράξη που έχεις κάνει μπροστά του

Μετά την ανάρρωσή της από την επέμβαση, η Bebe έλαβε ένα δώρο: ένα αναπηρικό καροτσάκι από την Walkin’s Pets — μια εταιρεία που κατασκευάζει συσκευές κινητικότητας για ζώα. Σύμφωνα με το Walkin’ Pets, η ίδια προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα στα καινούργια δεδομένα και πλέον χρησιμοποιεί το αναπηρικό καροτσάκι για να τρέξει.

«Μπορεί να σε αγωνιστεί σε αυτούς τους τροχούς. Μερικά χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα για αυτό το κορίτσι! Όταν βλέπει το αμαξίδιό της, ξέρει ότι είναι ώρα για λίγη διασκέδαση» , ανέφερε το καταφύγιο σε μια δήλωσή του για την Bebe.

Δυστυχώς, παρά τη θετική της στάση και τη δίψα της για ζωή, το σκυλάκι δεν έχει βρει ακόμα μία οικογένεια να την υιοθετήσει και να πάρει όλη την αγάπη που χρειάζεται. Δεν έχει λάβει καν αίτηση υιοθεσίας στο όνομά της εδώ και ένα χρόνο.

Ωστόσο, όλοι όσοι την έχουν γνωρίσει από το καταφύγιο «Animal Pad» είναι πεπεισμένοι ότι η τέλεια οικογένεια για την Bebe είναι εκεί έξω. Άλλωστε, το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιον που θα της προσφέρει τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεται.

Όσα πρέπει να ξέρεις πριν υιοθετήσεις ένα σκυλάκι

Οι σκύλοι μας δίνουν τόσο πολλά και ως αντάλλαγμα ζητούν ελάχιστα. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις φανταχτερά ακριβά παιχνίδια και ένα σωρό λιχουδιές. Το μόνο που χρειάζονται είναι η συντροφιά μας και ένα γλυκό χάδι (ή πολλά χάδια).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η συγκινητική ιστορία της Bebe: Το σκυλάκι με ειδικές ανάγκες που περιμένει υπομονετικά εδώ και ένα χρόνο να ενταχθεί σε μία οικογένεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα