Ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις. Αυτό είναι το fashion trend που θα μας απασχολήσει αυτόν τον χειμώνα

17:56 22/9/2021 - Πηγή: iPop

Όλα τα fashion trends δείχνουν πως ο φωτεινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα τολμηρός και αποκαλυπτικός. Τα διάφανα φορέματα και οι σέξι μίνι φούστες επιστρέφουν και αποτελούν μια ωδή στο “skin reveal”. Μετά από δύο χρόνια με φόρμες και πιτζάμες, οι σχεδιαστές βρήκαν εναλλακτικές μεθόδους για να εκφράσουν και να αναδείξουν τη σεξουαλικότητα της γυναίκας. Αγαπητή αναγνώστρια, ήρθε η στιγμή να σου συστήσω τα catsuits ή αλλιώς τις ολόσωμες φόρμες. Όπως φαίνεται θα φορεθούν πολύ φέτος...

Οι
ολόσωμες φόρμες επέστρεψαν και είναι πιο σέξι από ποτέ!Christian Cowan autumn/winter 2021.

Η high-neck version των catsuits ήρθε για να μείνει και ομολογώ πως την έχω ήδη λατρέψει! Το floral-patterned ολόσωμο της Prada, συνδυασμένο με τα ψηλά ασπρόμαυρα γάντια, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όποιον θέλει να τολμήσει κάτι τόσο διαφορετικό, αναδεικνύοντας την πιο σέξι κρυμμένη πτυχή του εαυτού του.

Flared Pants: 4 τρόποι για να μάθεις να τα συνδυάζεις

Prada autumn/winter 2021.

Το design tem του Emilio Pucci υποστήριξε το συγκεκριμένο trend και παρουσίασε ολόσωμα φορμάκια με φερμουάρ που αποτίουν φόρο τιμής στο πρώτο κομμάτι που σχεδίασε ο Ιταλός σχεδιαστής. Η ολόσωμη φόρμα περιελάμβανε print Pucci, με ενσωματωμένη κουκούλα, γάντια και ενσωματωμένες μπότες.

Ο αστέρας της μόδας Maximilian Davis εκτίμησε, επίσης, την αξία των catsuits και δημιούργησε ένα σύνολο με κουκούλα για ένα σέξι και underground στυλ. Ολοκλήρωσε το animal print σύνολο με χρυσές γόβες και αξεσουάρ.

Halpern autumn/winter 2021.

Στην κολεξιόν του Tom Ford παρουσιάστηκαν catsuit από δαντέλα. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από δυναμικές γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν το sexiness και την πιο ανδρική τους πλευρά. Ο Tom Ford, μάλιστα, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σύνολο απάντησε: “Ποιος δε θα ήθελε να είναι λίγο badass;”.

Tom Ford autumn/winter 2021.

Ο Casey Cadwallader, ο άνθρωπος πίσω από την θαυμάσια σύγχρονη αναβίωση του Mugler -του οποίου ο ιδρυτής, Thierry Mugler, δημιούργησε όλα τα catsuit, μαζί με τον Azzedine Alaïa, τη δεκαετία του ’90- τελειοποίησε το όραμά του για τα catsuits. “Αυτό το ολόσωμο κορμάκι είναι το μεγάλο φινάλε του οράματός μου”, είπε στην British Vogue για το υπέροχο κομμάτι που δημιούργησε για το εξώφυλλο της Beyoncé τον Δεκέμβριο του 2020.

Maximilian autumn/winter 2021.

Αυτά τα φορέματα είναι πραγματικά βγαλμένα από παραμύθι

Μήνες αργότερα, ο Dominique Jackson στην παρουσίαση του Cadwallader το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 παρουσίασε τη συλλογή του και προκάλεσε ενθουσιασμό και θετικά σχόλια σε όλα τα social media.

Mugler autumn/winter 2021.

Τον Ιούνιο του 2021 τα βλέμματα στράφηκαν πάνω του όταν με τις δημιουργίες του έντυσε την Billie Eilish για το εξώφυλλο της Vogue. Η ίδια, μάλιστα είχε ανεβάσει και την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή: “Αγαπώ αυτές τις φωτογραφίες και λάτρεψα τη συγκεκριμένη δουλειά. Κάνε ό,τι αγαπάς, όποτε το αγαπάς.”

CRAIG MCDEAN

Όπως καταλαβαίνεις τα catsuits ήρθαν και θα μας απασχολήσουν για πολύ ακόμη…Σίγουρα μπορεί να σου φαίνεται μια περίεργη τάση, αλλά πίστεψε με, απλά δεν την έχεις συνηθίσει. Μόλις δοκιμάσεις τα catsuits και τις ολόσωμες φόρμες, γενικότερα, θα τις λατρέψεις. Είναι άνετες και προσδίδουν στυλ και έναν άλλο αέρα…πιο σέξι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις. Αυτό είναι το fashion trend που θα μας απασχολήσει αυτόν τον χειμώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό,afto