Κάμερον: Θα απειληθεί η ασφάλεια και η οικονομία της Βρετανίας από ένα ενδεχόμενο Brexit

19:48 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Ως απειλή για την οικονομία και την ασφάλεια της Βρετανίας βλέπει ο Ντέιβιντ Κάμερον ένα ενδεχόμενο Brexit.

«Η έξοδος από την Ευρώπη θα απειλούσε την οικονομική και εθνική ασφάλειά μας. Αυτοί που κηρύσσουν την έξοδο δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν παρά μόνο ένα άλμα προς το άγνωστο», είπε ο Ν. Κάμερον κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Δεν θα γίνει δεύτερο δημοψήφισμα, τόνισε

ο Βρετανός Πρωθυπουργός, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σ’ εκείνους που υποστηρίζουν ότι εάν οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ του Brexit, τότε θα πετύχουν καλύτερη συμφωνία με την Ε.Ε.

Γνωρίζω, δυστυχώς, αρκετά ζευγάρια που άρχισαν τη διαδικασία του διαζυγίου, αλλά δεν ξέρω κανένα που να έβαλε μπροστά το διαζύγιο προκειμένου να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου δήλωσε πως θα υποστηρίξει την καμπάνια υπέρ του Brexit, αφήνοντας, ωστόσο, να εννοηθεί πως θεωρεί ότι μ΄αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί καλύτερη συμφωνία με την Ε.Ε. «Ακούνε πραγματικά μόνο εκείνους τους πληθυσμούς που λένε Όχι».

Ο Ν. Κάμερον είπε τέλος, πως: «Όταν μιλάμε για τις δουλειές των ανθρώπων, δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει κανείς να σκεφθεί καλά τις συνέπειες ενός Brexit».

Τόνισε πως «δεν είναι τώρα η στιγμή να διχάσουμε τη Δύση», λόγω της στρατιωτικής απειλής από το ΙΚ και την Ρωσία.

Photo: PA

The post Κάμερον: Θα απειληθεί η ασφάλεια και η οικονομία της Βρετανίας από ένα ενδεχόμενο Brexit appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα