Κεφάλαιο στέγνωμα των ρούχων: Πως θα το κάνεις εύκολη υπόθεση;

16:50 10/5/2016 - Πηγή: iPop

Το στέγνωμα των ρούχων θεωρείς και όχι αδίκως πως είναι μια από τις χειρότερες δουλειές που έχεις να κάνεις στο σπίτι. Ειδικά όταν δεν έχει ήλιο δεν ξέρεις τι κάνεις για να δεις τα ρούχα σου στεγνά. Αφού δεν έχεις στεγνωτήριο πρέπει να βρεις άλλους τρόπους. Εμείς τους συλλέξαμε και σου τους παρουσιάζουμε.

Πως να κάνεις το στέγνωμα των ρούχων πιο γρήγορο;Καλό στύψιμο: Αν στύψεις καλά τα ρούχα στο πλυντήριο τα πολλά υγρά θα σε αποχαιρετήσουν και έτσι τα ρούχα σου θα στεγνώσουν στο μισό από τον προβλεπόμενο χρόνο.Χρησιμοποίησε μια πετσέτα: Τι θα την κάνεις; Βάλε την πετσέτα σου μέσα στην μπουγάδα
αφού τελειώσει το πλυντήριο και πριν το απλώσεις. Η πετσέτα θα τραβήξει αμέσως τα υγρά και θα μέχρι να τα απλώσεις τα ρούχα δεν θα είναι βρεγμένα αλλά νωπά.Καλό τίναγμα: Πριν απλώσεις τα ρούχα σου τίναξε καλά και μετά βάλε στην απλώστρα.Τα μυστικά του απλώματος: Μην βάζεις τα ρούχα το ένα κοντά στο άλλο και φυσικά μην τα απλώνεις τσαλακωμένα. Όσο πιο καλό είναι το άπλωμα τόσο πιο εύκολο θα είναι το στέγνωμα.

The post Κεφάλαιο στέγνωμα των ρούχων: Πως θα το κάνεις εύκολη υπόθεση; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα