Κοινό μήνυμα Ομπάμα- Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ δίπλα στην Ελλάδα- To «Ζήτω η Ελλάς» του Ομπάμα (Video)

08:26 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Με κοινό μήνυμα του Μπαράκ Ομπάμα και του Τζο Μπάιντεν ότι οι ΗΠΑ είναι δίπλα στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ο Πρόεδρος της Αμερικής τόνισε ότι: «Οι δεσμοί μας με την Ελλάδα είναι ιστορικοί, είμαστε φίλοι και σύμμαχοί στο ΝΑΤΟ

και οι κουλτούρες μας είναι συνδεδεμένες. Αυτή δεν είναι μια σχέση ανάμεσα σε κυβερνήσεις. Είναι μια σχέση ανάμεσα σε φίλους, ανάμεσα σε οικογένειες», ενώ προκάλεσε ενθουσιασμό στους Έλληνες που τους καλωσόρισε με «Ζήτω η Ελλάς!».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε και στις πρωτοφανείς προκλήσεις που έχει κληθεί να περάσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

«Ζήτω η Ελλάς» είπε ο Ομπάμα στους Έλληνες… από Enikos_gr

Όσον αφορά τη επίλυση του οικονομικού ζητήματος, ο Ομπάμα τόνισε πως «εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για την ανθεκτικότητα του λαού, ο οποίος αντέχει παρά τη μη στήριξη των συμμάχων.

Ο Τζο Μπάιντεν έκανε αναφορά στην συνομιλία του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό το απόγευμα της Δευτέρας. «Συνομιλήσαμε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν την Ελλάδα σήμερα. Για την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και ασφαλώς για την μεγαλύτερη προσφυγική κρίση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο». Ο Τζο Μπάιντεν έκανε γνωστό ότι είπε στον Α. Τσίπρα ότι θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να μείνει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

Μιλώντας εξ’ ονόματος και του Μπαράκ Ομπάμα, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, είπε τέλος, ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της Ελλάδος».

The post Κοινό μήνυμα Ομπάμα- Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ δίπλα στην Ελλάδα- To «Ζήτω η Ελλάς» του Ομπάμα (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα