Μαρία Κωνσταντάκη: Η σχέση της με τον χρόνο, οι προσωπικές αποκαλύψεις που άφησαν άφωνο τον Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο υιοθεσίας παιδιού

11:42 13/11/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Κωνσταντάκη στο The 2Night Show, παραχωρώντας μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή ηθοποιός, άκρως ακομπλεξάριστη, όπως είναι συνήθως, απάντησε σε όλες τις «καυτές» ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την έντονη ερωτική της ζωή, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα.

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραδέχτηκε στον παρουσιαστή πως επιλέγει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα, λέγοντας «Προστατεύω

πολύ την προσωπική μου ζωή. Τα λέω μετά, ίσως, γιατί το παρελθόν μετά παραγράφεται! Όπως το έγκλημα που μετά από κάποια χρόνια παραγράφεται». Η ίδια τόνισε, ακόμα, πως μπορεί να φαίνεται εξωστρεφής, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα είναι πολύ περιποιητική κι όχι τόσο “σκληρόπετση” όσο την χαρακτηρίζουν όσοι δεν την ξέρουν καλά.

Μιλώντας στη συνέχεια για την ερωτική της ζωή, η ηθοποιός παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει κάνει σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πριν χρόνια ήταν βράδυ στη Σταδίου στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαρία Κωνσταντάκη δεν δίσταζε να αυτοσαρκάζεται με κάθε ευκαιρία για τη σχέση της με τον χρόνο, ενώ δήλωσε ότι μέχρι τώρα δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να γίνει μητέρα αν και λατρεύει τα παιδιά. Τόνισε πως αν άλλαζε γνώμη κάποια στιγμή και δεν μπορούσε να κάνεις όμως δικό της παιδί, θα ήταν άκρως ανοιχτή στο να υιοθετήσει παρά να περάσει από την εξουθενωτική διαδικασία των αλλεπάλληλων εξωσωματικών. Ωστόσο, η εμπειρία της με το κατοικίδιό της τής έδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό της που δεν ήθελε παιδιά, αφού το άγχος της θα στεκόταν εμπόδιο.

Θα προτιμούσα να υιοθετήσω αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου, αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδιά, αλλά από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές – που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει – νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα. Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά θα με γονάτιζε το άγχος. Η Γκόλφω μού απέδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό μου που δεν ήθελα παιδιά. Μία εβδομάδα δεν έτρωγα για την Γκόλφω επειδή θα με έβλεπε ανθρώπινο φαγητό και δεν έπρεπε να της δώσω. Φοβερό άγχος για την τουαλέτα, για το αν θα κοινωνικοποιηθεί.

Δες όλα όσα είπε η Μαρία Κωνσταντάκη στο The 2Night Show:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μαρία Κωνσταντάκη: Η σχέση της με τον χρόνο, οι προσωπικές αποκαλύψεις που άφησαν άφωνο τον Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο υιοθεσίας παιδιού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα