Ο Ian Mckellen δηλώνει 12 χρονών και αποτελεί για ακόμα μία φορά έμπνευση

14:56 13/6/2021 - Πηγή: iPop

Ο Ian Mckellen σε συνέντευξη που έδωσε στο The Observer αποτελεί για ακόμα μία φορά έμπνευση έχοντας κλείσει τα 82 του χρόνια. Η φιγούρα του στο εξώφυλλο του περιοδικού είναι πραγματικά απολαυστική καθώς ο ίδιος φέρει στο χέρι του ένα λουλούδι και γελάει όπως πάντα!

Ο αποκαλυπτικός Ian Mckellen σε συνέντευξη που έδωσε

Είναι μισός αιώνας από τότε που ο Ian McKellen

έπαιξε τον Άμλετ. Τώρα πρωταγωνιστεί ως ο Δανός – στα 82. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εξαιρετική του ζωή, γιατί δεν θα γράψει ποτέ τα απομνημονεύματά του και για τη μόνιμη λύπη του.

“Στην ηλικία μου δεν κάνω γενέθλια.” δηλώνει ο ίδιος στα 82 του χρόνια. Ο ευρύτερος κόσμος δεν έχει ακόμη ενημερωθεί, και χαρούμενες κάρτες έχουν έρθει σε στοίβες στο αρχοντικό του Λονδίνου McKellen. Τα μηνύματα κουδουνίζουν στον υπολογιστή του και δύο τηλέφωνα σταθερού τηλεφώνου κουδουνίζουν στο γραφείο του, το ένα μετά το άλλο. «Μα, αγαπητέ μου», λέει ο McKellen στον δημοσιογράφο, απαντώντας σε μια κλήση και διακόπτοντας μια καλοφτιαγμένη μεσαία ροή, «Προσπαθώ να το αποφύγω όλο αυτό το έτος».

Οι ηθοποιοί δεν χρειάζονται αυτήν την ιδιαίτερη προσοχή, έτσι κατάλαβα. Παίρνουμε κάρτες και δώρα τις πρώτες νύχτες. Τα γενέθλια είναι υπέροχα για άτομα που δεν αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστά όλο το χρόνο.

Αυτός είναι ο Ian McKellen, αυτή η ιδανική ενσάρκωση του Gandalf του Tolkien σε έξι ταινίες του Χόλιγουντ, ένα ορόσημο Richard III στη σκηνή και την οθόνη, ο αγαπημένος Magneto, έναν κριτικά γνωστό Macbeth, Sherlock, Edward II, Rasputin. Αργότερα φέτος θα παίξει τον Άμλετ, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε μια ηλικιακά τυφλή παραγωγή στο Theatre Royal Windsor. Ο ίδιος σχετικά με αυτό αναφέρει:

Να πεθάνω, να κοιμηθώ. Να κοιμηθώ, ίσως να ονειρευτώ… Ξέρεις, δεν ήταν η ιδέα μου να παίξω ξανά τον Άμλετ. Με προσκάλεσαν, ο Sean [Mathias, ο μακροχρόνιος συνεργάτης της McKellen], που περισσότερο από τους περισσότερους σκηνοθέτες εμπιστεύομαι απολύτως.

Όταν ήμουν νέος έπαιζα πάντα παλιά κομμάτια. Και, φυσικά, έπρεπε να το φανταστώ. Γιατί τι σημαίνει «παλιά»; Δεν είχα ιδέα! Τώρα που είμαι μεγάλος, ξέρω. Και ξέρω επίσης πώς είναι να είμαι νέος. Επειδή όσο μεγαλώνεις, στο εσωτερικό, είσαι αιώνιος. Μέσα μου? Ειλικρινά; Νιώθω περίπου 12.

View this post on Instagram

A post shared by Ian McKellen (@ianmckellen)

Όσον αφορά τα νεότερα χρόνια της ζωής του ο ίδιος αναπόλησε το πώς είναι να περιμένεις ένα γράμμα από τον αγαπημένο σου λέγωντας:

Λέω στους νεότερους ανθρώπους, μπορεί να έχετε άμεση επικοινωνία στα τηλέφωνά σας και αυτό είναι καταπληκτικό. Αλλά ο υπέροχος, συναρπαστικός πόνος της αναμονής για να δούμε αν μια αγαπημένη θα απαντήσει στο τελευταίο σας γράμμα! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ξέρω αυτό το συναίσθημα.

Σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του και τους νόμους που επικρατούσαν παλιά πρόσθεσε:

Δεν ένιωσα ιδιαίτερα μειονεκτική θέση από τους πολύ σκληρούς νόμους που επικρατούσαν μέχρι τότε. Οι νόμοι ήταν απολύτως σκληροί, αλλά δεν τους πήρα προσωπικά. Και άρχισα να το σκέφτομαι μόνο και να συνειδητοποιήσω ποια ήταν η κατάσταση, όταν η κυβέρνηση της Θάτσερ αποφάσισε να εισαγάγει το πρώτο κομμάτι της αντι-ομοφυλοφιλικής νομοθεσίας για σχεδόν 100 χρόνια. Αυτό το πήρα προσωπικά.

Όσον αφορά αυτό που θα ήθελε να πει στη μητέρα του είναι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

Η θεία μου μου είπε κάποτε ότι η μητέρα μου νόμιζε ότι θα ήταν υπέροχο αν συνέχιζα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός. Επειδή οι ηθοποιοί της έδωσαν μεγάλη χαρά στη ζωή της. Θα ήθελα λοιπόν να της το πω, για τη δουλειά μου. Θα ήθελα να της πω: ευχαριστώ. Και θα ήθελα να της μιλήσω για τους ανθρώπους που αγαπώ εδώ και χρόνια. Θα ήθελα να της τα πω όλα για αυτό και να ελπίζω ότι δεν θα … Δεν θα το έβρισκε … Ότι δεν θα ήταν αναστατωμένη.

View this post on Instagram

A post shared by Ian McKellen (@ianmckellen)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Ian Mckellen δηλώνει 12 χρονών και αποτελεί για ακόμα μία φορά έμπνευση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα