Ο Μέμος Μπεγνής στο Fast and Curious

12:27 1/2/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Ο Μέμος Μπεγνής

παίρνει την σκυτάλη από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Ότι δεν με αφορά. Έχουμε συνηθίσει να αγωνιούμε για το αύριο και συμπεριφερόμαστε σαν να είναι ότι θα ζήσουμε για πάντα. Το αύριο μπορεί να μην υπάρχει. Δεν είμαι πεσιμιστής αλλά επειδή έχουμε συνέχεια την αγωνία του αύριο, την στιγμή που ζούμε, που μπορεί να είναι ευτυχισμένη, την χάνουμε κι εξαφανίζεται η ευτυχία της στιγμής, μόνο και μόνο επειδή έχουμε αγωνία για το αύριο. Εάν ζούμε έτσι, δεν είναι ζωή αυτή. Γι’ αυτό κι εγώ δεν βάζω στόχους, δεν κάνω σχέδια αλλά ζω τα της στιγμής.Τι σε εξιτάρει;Μ’ εξιτάρει το παραμύθι. Δεν θέλω να ζω την ωμή πραγματικότητα του κόσμου. Μ’ αρέσει να ζω στον δικό μου κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι μέρος του κόσμου. Μ’ αρέσει να ζω στον κόσμο που έχω φτιάξει στο σπίτι μου, με τους φίλους μου, με τον κύκλο μου, με τις ταινίες μου. Μ’ εξιτάρει το να μπορώ να φύγω από την πραγματικότητα.Και τι σε ξενερώνει;Νομίζω ένα χόμπι μου θα μπορούσε να με ξενερώσει. Να κάνω κάτι που αγαπώ και να ασχολούμαι μέχρι το πρωί χωρίς να καταλάβω πότε θα περάσει η ώρα. Όταν κάνω κάτι που αγαπάω η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβω καν, οπότε νομίζω αυτό θα με ξενέρωνε.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Σίγουρα θα έφτιαχνα έναν κόσμο, ο οποίος δυστυχώς είναι ουτοπικός, όπου το χρήμα να μην έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας γιατί είναι μια κατάρα, είναι χρήσιμο, αλλά είναι κατάρα γιατί εν ονόματί του σκοτώνονται άνθρωποι, υπάρχει φτώχεια, πείνα, δυστυχία και στο όνομα του χρήματος καταστρέφουμε τον πλανήτη. Τα χρήματα όμως τι θα τα κάνουμε όταν δεν υπάρχει οξυγόνο και υγιή τρόφιμα και νερό;Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως. Θέλω να είχα κάνει τα ίδια λάθη γιατί αν δεν τα έκανα, δεν θα μάθαινα. Όσο σκληρά και να είναι, μαθαίνεις να μην τα ξανακάνεις γιατί βλέπεις το αποτέλεσμά τους. Οπότε νομίζω πως θα ήθελα να είναι το ίδιο, δεν θα άλλαζα τίποτα. Είναι θέμα σοφίας και ωριμότητας εάν θα επαναλάβεις ή όχι το λάθος που έκανες στο παρελθόν.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Δεν μου έχουν πει ποτέ ότι μοιάζω με ήρωα καρτούν!Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Il Volo- Grande Amore.

Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Νομίζω ο εαυτός μου επειδή έχω στη ζωή μου ευτυχώς ανθρώπους που μ’ αγαπάνε πολύ και τους αγαπώ, δεν είναι πολύ αντικειμενικοί. Μου λένε μόνο καλά, έχω βέβαια έναν άνθρωπο που μου λέει και τα άσχημα. Όμως επειδή από τον εαυτό μου τα ακούω, νομίζω εκείνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Φυσικά, δεν έχω εξάρτηση. Μ’ αρέσει βέβαια πολύ το κρασί, όμως δεν έχω εθισμό. Ευτυχώς που δεν έχω, γιατί μ’ αρέσει το αλκοόλ. Αν θα μπορούσα να το αντέξω, μπορεί να ήμουν και αλκοολικός. Μ’ αρέσει το αλκοόλ, όμως ο οργανισμός μου ευτυχώς δεν το αντέχει.Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Μ’ αρέσει πολύ όπως είμαι. Δεν θα ήθελα κάτι άλλο, δεν θέλω να είμαι αχάριστος. Νομίζω ότι τα πράγματα μου έχουν έρθει όμορφα, παρά τις δυσκολίες που έχω περάσει, αλλά ήμουν από τους τυχερούς που έζησαν και ζουν όμορφα, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, έχω την υγεία μου. Δεν θέλω κάτι παραπάνω απ’ αυτό, ούτε χρήματα, ούτε δόξα. Αν μου έλεγες για την Ελλάδα, θα ήθελα να φύγουν όλοι αυτοί που μας κυβερνούν, οι αλήτες, και να μας κυβερνήσει επιτέλους ένας άνθρωπος που αγαπάει τη χώρα και δεν την έχει προδώσει. Γιατί δυστυχώς όλοι την έχουν προδώσει.Σημείωση!

Ο Μέμος Μπεγνής πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 18:50. Παράλληλα, στο πλάι της Κωνσταντίνας, του Παναγιώτη Πετράκη και της Εύης Σιαμαντά ζωντανεύει για 2η χρονιά το αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Βεργίνα για 8 παραστάσεις τον Φεβρουάριο.

Από 16 Μαρτίου θα βρίσκεται δίπλα στους: Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Αρβανίτη, Σταύρο Ζαλμά, Νάντια Μπουλέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ιβάν Σβιτάιλο στο θρυλικό μιούζικαλ «Sweet Charity» στο Θέατρο Badminton.

Photo: megatv.com

The post Ο Μέμος Μπεγνής στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα