Οδηγός οργάνωσης καλλυντικών: Χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τέλεια τα προϊόντα περιποίησής σου και να βάλεις τάξη στη ζωή σου

13:27 2/10/2022 - Πηγή: iPop

Με τόσα προϊόντα μακιγιάζ που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι λογικό να βρεθούμε κάποια στιγμή με ξεχειλισμένα νεσεσέρ και στριμωγμένα συρτάρια. Το πιο βασικό για να βρίσκεις κάτι εύκολα και τη στιγμή που το θες είναι η σωστή οργάνωση! Δεν θες σε καμία περίπτωση να ψάχνεις με τις ώρες πού έχεις βάλει αυτό ή εκείνο γιατί πραγματικά δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Η οργάνωση καλλυντικών είναι ο μόνος τρόπος για να βάλεις σε σειρά τα beauty

products που υπάρχουν παντού μέσα στο σπίτι.

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να βάζεις ταυτόχρονα στο πρόσωπό σου!

Οργάνωση καλλυντικών: Χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να τα αποθηκεύσεις σωστάΑποθήκευσε τα πινέλα σου σε μια θήκη

Η αποθήκευση των πινέλων μακιγιάζ σου είναι μια συνεχής ανησυχία. Μπορεί να συσσωρευτούν, να λερωθούν γρήγορα και στη συνέχεια υπάρχει το διαρκές ερώτημα, πώς να βεβαιωθείς ότι τα πινέλα σου δεν θα χαθούν στο ανακάτεμα. Η λύση; Θήκες πινέλων! Έτσι θα μπορείς να οργανώσεις τα πινέλα ματιών, του μακιγιάζ και τα εργαλεία καθαρισμού προσώπου ξεχωριστά.

UnsplashΤαξινόμησε τα προϊόντα που χρησιμοποιείς συχνότερα από τα αριστερά προς τα δεξιά

Σίγουρα υπάρχουν κάποια προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά και κάποια άλλα που προτιμάς να βάζεις σπάνια. Φρόντισε τα καλλυντικά που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας σου να έχουν ξεχωριστή θέση στο συρτάρι σου σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Με αυτό τον τρόπο, θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο και πάντα θα βρίσκεις εύκολα αυτό που έχεις ανάγκη.

Εσύ ξέρεις να διαβάζεις σωστά τις ετικέτες των καλλυντικών σου; – Αυτά είναι μερικά από τα πιο επιβλαβή συστατικά στα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγεις

Βάλε ετικέτα στα συρτάρια σου

Όπως γνωρίζει σχεδόν κάθε γυναίκα εκεί έξω, τα συρτάρια αρχίζουν να σου φαίνονται όλα ίδια όταν έχεις τόσα πολλά προϊόντα εκεί μέσα. Η λύση είναι να φτιάξεις απλές ετικέτες για προϊόντα προσώπου, προϊόντα ματιών και προϊόντα για τα χείλη. Ή, αν θέλεις να ταξινομήσεις τα προϊόντα σου ανά επωνυμία, μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα ετικέτα για το κάθε συρτάρι.

View this post on Instagram

A post shared by Living With Lucy & PJ (@living_with_l)

Ένα συρτάρι με διαχωριστικά

Διαχώρισε τα συρτάρια σου χρησιμοποιώντας διαχωριστικά με ετικέτα για να πετύχεις την απόλυτη οργάνωση. Θα μπορούσες να αγοράσεις έτοιμα διαχωριστικά ή να φτιάξεις τα δικά σου χρησιμοποιώντας χαρτόνι ή πλαστικό και έναν μαρκαδόρο.

Οργάνωσε τις παλέτες ματιών ανά τόνο

Τις μέρες που απαιτούν μια συγκεκριμένη εμφάνιση ή ένα συγκεκριμένο look, μπορεί να σου φανεί δύσκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις ανάμεσα στις δεκάδες παλέτες σκιών σου. Εκείνη τη στιγμή θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν έχεις ομαδοποιήσει από πριν τις παλέτες ανά ζεστούς, ψυχρούς και ουδέτερους τόνους.

Unsplash

Tα 12 προϊόντα αποθήκευσης και οργάνωσης χώρου που πάντα χρειαζόσουν! Θα βάλουν σε τάξη το σπίτι σου

Κράτα όσα πραγματικά χρειάζεσαι

Είναι σίγουρο ότι η συλλογή των καλλυντικών σου περιέχει και κομμάτια που δεν χρησιμοποιείς καθόλου είτε γιατί τα βαρέθηκες είτε γιατί δεν σου ταιριάζουν πια ή γιατί έχουν λήξει. Σε αυτή την περίπτωση, μια εκκαθάριση θα βοηθούσε. Κράτησε μόνο όσα προϊόντα χρησιμοποιείς και απομάκρυνε εκείνα που απλώς πιάνουν χώρο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οδηγός οργάνωσης καλλυντικών: Χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τέλεια τα προϊόντα περιποίησής σου και να βάλεις τάξη στη ζωή σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οδηγός, Χρήσιμα,odigos, chrisima