Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύουν τη διαμόρφωση στο Πάρκο Α.Τρίτσης στο Ίλιον για τους πρόσφυγες

18:27 29/2/2016 - Πηγή: iPop

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μαζί με τη τοπική Αυτοδιοίκηση ενισχύουν τη διαμόρφωση στο Πάρκο Α.Τρίτσης στο Ίλιον για τους πρόσφυγες.

Από το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημορικού συμβουλίου, έπειτα από σχετικό αίτημα του αρμόδιου υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, λήφθηκε η απόφαση αξιοποίησης του συγκεκριμένου χώρου και ήδη οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση εξετάζει τον χώρο ώστε να στηθούν οι σκηνές οι οποίες θα διατεθούν από διάφορους φορείς (γενική γραμματεία της Πολτικής Προστασίας, κλπ).

Επικεφαλής

της δημιουργίας του χώρου φιλοξενίας είναι εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας, ο οποίος ενημερώνει τους άνδρες του Στρατού για το πού θα πρέπει να τοποθετηθούν οι σκηνές. Στον ίδιο χώρο θα τοποθετηθούν τουαλέτες, μαγειρεία, ιατρεία και χώροι διοικητικής υποστήριξης.

Ο καταυλισμός αναμένεται να είναι έτοιμος για την φιλοξενεία των προσφύγων έως και την Πέμπτη και πρόκειται να φιλοξενήσει περίπου 1.000 άτομα.

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενισχύουν τη διαμόρφωση στο Πάρκο Α.Τρίτσης στο Ίλιον για τους πρόσφυγες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα