Οι λαμπερές κι αδιάφορες παρουσίες στα MAD VMA 2019! | Photos

10:00 28/6/2019 - Πηγή: iPop

Για ακόμη μια χρονιά ένας θεσμός της μουσικής πραγματοποιήθηκε και από αυτόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν διάσημοι από όλους τους χώρους. Δες όλες τις λαμπερές παρουσίες στα MAD VMA 2019. Παρουσίες που μας ενθουσίασαν κι άλλες που μας πέρασαν αδιάφορες. Το κόκκινο χαλί είχε λίγο από όλα. 

Οι παρουσίες στα MAD VMA 2019 ήταν πολλές, καθώς εδώ και 16 χρόνια είναι ένα event το οποίο έχουν αγαπήσει

όλοι! Εκτός από μουσική, βραβεία, performances, οι διάσημοι έκαναν ένα πέρασμα από το κόκκινο χαλί για μερικές φωτογραφίες και δηλώσεις.

Οι δίδυμες Συνατσάκη-Οικονομάκου, η sexy κι όποιος αντέξει Josephine και ένας floral άνδρας ανάμεσά τους! Πάμε να τους δούμε;

Οι παρουσίες στα MAD VMA 2019

Οικοδέσποινες της βραδιάς ήταν η Ιλένια Ουίλιαμς και η Ελένη Βουλγαράκη, επομένως δεν θα μπορούσαμε να μη ξεκινήσουμε από τις δύο αυτές κυρίες. Με καλοκαιρινή διάθεση, με χαμόγελο και τσαχπινιά υποδέχτηκαν τους καλεσμένους.

Οι δίδυμες Συνατσάκη και Οικονομάκου

Αφού ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους στο «Soma Project», όπως το ονόμασαν, εμφανίστηκαν και οι δύο με το ίδιο floral φόρεμα. Από εμάς είναι «ναι»!

Η πριγκιπισσούλα Κόνι Μεταξά

Η Κόνι επέλεξε μια πιο παραμυθένια εμφάνιση! Με μια τούλινη φούστα στην απόχρωση του μωβ κι ένα κεντημένο τοπ έκανε μια είσοδο… μεγάλη! Παράλληλα, το μακιγιάζ της ήταν άψογο και στα μαλλιά της είχε ένα headpiece που είναι και της μόδας.

Josephine, Josephine

Η Josephine άφησε την πιο sexy της εμφάνιση για τα MAD. Επέλεξε ένα φούξια κολλητό, κοντό ολόσωμο, με σκισίματα που λιγάκι μας μπέρδεψε. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε που ξεκινά και που τελειώνει. Στον έναν ώμο είχε και μια ασημένια λεπτομέρεια και όλο το σύνολο μας φάνηκες κάπως… too much.

Ζ Ε Ν Ε Β Ι Ε Β

Σας έλειψε;;; Γιατί εμάς μας έλειψε πολύ! Η Ζενεβιέβ έκανε μια απλή αλλά πολύ ωραία εμφάνιση στα MAD VMA. Ως κουλ τυπάκι που είναι έβαλε το ένα κολάν, ένα πουκαμισάκι και υπέροχα τακούνια. Από που τα έχεις πάρει τα τακούνια Ζενεβιέβ;;; Τα θέλουμε!

Survivor!

View this post on Instagram

OMG τα teen idols που περιμέναμε στο red carpet των MAD VMAs 2019 @eirini_papadopoulou και @eskenazisara. . . . . #madvma2019 #redcarpet #teenqueen #teenqueengr #teenlife

A post shared by teen Queen (@teenqueengr) on Jun 27, 2019 at 11:20am PDT

Τα δύο αυτά κορίτσια του Survivor φωτογραφήθηκαν μαζί στο red carpet, αλλά να πούμε την αλήθεια μας;; Απλά μας πέρασαν λιγάκι αδιάφορες!

Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη επέλεξε ένα λαμπερό, μαύρο φόρεμα αλλά αυτό που αγαπήσαμε ήταν τα πέδιλα της. Και φυσικά είναι πάντα γλυκύτατη!

Για το τέλος αφήσαμε δύο από τα αγόρια της παρέας, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο Γρηγόρης είχε μια καλοκαιρινή διάθεση, έβαλε το καπελάκι του και πήγε στα MAD VMA.

Απ’ την άλλη ο Θοδωρής επέλεξε ένα πιο boho style, φορώντας ένα floral πουκάμισο που η αλήθεια είναι πως του πήγαινε!

Κι επειδή μας έχει κολλήσει σε ρωτώ… Πoύ ήσουν χτες, που γυρνούσες μου λες…. ποιος σε κερνούσε χαρές;;; Άντε και του χρόνου!

Το άρθρο Οι λαμπερές κι αδιάφορες παρουσίες στα MAD VMA 2019! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα