Όλα όσα κάνεις λάθος και δεν καις λίπος

20:05 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να κάνεις γυμναστική και να προσέχεις τη διατροφή σου και παρ’ όλα αυτά να βλέπεις πως τα ποσοστά λίπους στο σώμα σου δεν μειώνονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Κάτι μάλλον κάνεις λάθος….

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προσπάθειας μας να χάσουμε βάρος, μπορεί να κάνουμε μερικά πράγματα λάθος και αντί να παρακολουθούμε να μειώνεται το ανεπιθύμητο λίπος, μπορεί να χάνουμε πόντους από τη μυική μας μάζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματικό λίπος δεν είναι άχρηστο. Οι μέτριες ποσότητες κατανάλωσης, υποστηρίζουν την απορρόφηση βιταμινών, βοηθώντας ταυτόχρονα την

παραγωγή ορμονών.

Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις για αποτελεσματική καύση λίπους.

Περιόρισε τις θερμίδες

Θα πρέπει να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από ότι το σώμα σου έχει συνηθίσει να καταναλώνει, έτσι ώστε να μειωθεί το σωματικό λίπος.

Περισσότερα γεύματα την ημέρα

Προσπάθησε να καταναλώνεις τουλάχιστον 6-8 μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην ημέρα σου. Ο μεταβολισμός σου λειτουργεί καλύτερα όσο τον κρατάς σε εγρήγορση.

Σωστή και συχνή προπόνηση

Όταν λέμε σωστή και συχνή προπόνηση, εννοούμε πως θα πρέπει να φροντίζεις η σωματική άσκηση που έχεις επιλέξει να ακολουθείς, να έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθείς ευλαβικά. Όχι υπερβολές και όχι μέχρι τελικής πτώσεως…

Περιόρισε τους υδατάνθρακες

Περιορίζοντας τους υδατάνθρακες, αυτομάτως μειώνονται και τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα σας, οδηγώντας στην επιθυμητή απώλεια λίπους.

Αύξησε την κατανάλωση πρωτεϊνών

Η έντονη σωματική άσκηση σε συνδυασμό με δίαιτες, μπορεί να οδηγήσουν στη μείωση μυικής μάζας. Αυξάνοντας την κατανάλωση πρωτεϊνών «χτίζουν» μύες.

The post Όλα όσα κάνεις λάθος και δεν καις λίπος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα