Όσα οι πραγματικά επιτυχημένοι Millennials δεν πρόκειται να πουν ποτέ!

13:37 6/4/2016 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλά πράγματα που λέμε χωρίς να καταλαβαίνουμε τι αυτά σημαίνουν ή ακόμα περισσότερο τι πραγματικά αποδεικνύουν για τον εαυτό μας. Υπάρχουν κάποιες εκφράσεις, όμως, που οι πραγματικά επιτυχημένοι Millennials δεν πρόκειται να πουν ποτέ… εσύ θα τα επαναλάβεις από εδώ και πέρα;

Τι είναι οι Millenials:

Οι Millennials ή αλλιώς η Generation Y είναι η γενιά των γεννημένων μεταξύ 1981-2000. Θεωρείται πως είναι η γενιά που θα παραλάβει τον κόσμο στην μετά κρίση εποχή για να ξανακτίσει την μεσαία τάξη.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι εκφράσεις που αυτή η

γενιά δεν χρησιμοποιεί και κυρίως γιατί;

«Δεν αντέχω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι»

Οι πραγματικά επιτυχημένοι Millennials συνειδητοποιούν ότι δεν χρειάζεται να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο τους με «δύσκολους» ανθρώπους. Μάλλον, θέλουν να περνούν το χρόνο τους σ’ ένα χώρο εργασίας που αισθάνονται σαν μια ομάδα φίλων. Αυτός είναι και ο λόγος που κλίνουν προς τα άτομα που είναι θετικά, αισιόδοξα και ανοιχτόμυαλα.

«Πες μου τι να κάνω»

Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο μίας μικρο-διαχείρισης, αλλά οι Millennials είναι ιδιαίτερα αντίθετοι στο να έχουν κάποιον να τους υποδεικνύει το πως να κάνουν τη δουλειά τους. Στην πραγματικότητα, η αυτονομία είναι αυτό που τους δίνει ένα αίσθημα ιδιοκτησίας και έχουν επενδύσει σε αυτό.

«Θα μείνω σε αυτή τη δουλειά λόγω των χρημάτων»

Θα πρέπει να ξέρεις πως οι Millennials πρόκειται να κάνουν σπουδαία πράγματα στον κόσμο. Είναι ροκ σταρ της γενιάς τους και θέλουν να προσαρτώνται οι ίδιοι με τεπιχειρήσεις που έχουν έναν στόχο και όχι οργανώσεις που καθοδηγούνται καθαρά από τα κέρδη.

«Το αφεντικό μου είναι τα ξέρει όλα»

Οι επιτυχημένοι Millennials απεχθάνονται την αναγγελία εντολών, θέλουν να καταλάβουν τι αποφάσεις έχουν παρθεί και γιατί. Θέλουν επίσης να εργάζονται για έντιμα και διαφανή αφεντικά που δείχνουν την ευπάθειά τους και αποκαλύπτουν τα προβλήματά τους.

«Δουλεύω 9-5 κάθε μέρα»

Οι Millennials είναι πάντα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και σπάνια μακριά από τα τηλέφωνά τους. Αυτό τους καθιστά ικανούς να μπορούν να εργαστούν πάνω σε μάι ιδέα όταν την εμπνευστούν. Και κάπως έτσι δημιουργούνται τα σπουδαία πράγματα!

«Δουλεύω για να ανέβω στη βαθμίδα»

Συγγνώμη αλλά οι Millennials και πόσο μάλλον οι επιτυχημένοι εξ αυτών δεν θέλουν να πατήσουν επί πτωμάτων για να ανέβουν στη βαθμίδα, θέλουν να συνεργάζονται με αφεντικά στα οποία έχουν άμεση πρόσβαση και με τους οποίους αισθάνονται φιλικά. Άλλωστε η «αναβάθμιση» θα έρθει όταν εκείνοι το χρειαστούν.

«Που είναι το τηλέφωνό μου;»

Το γεγονός ότι έχουν συνεχώς τα gadgets τους στο χέρι, δεν χρειάζεται να θεωρείται κακό πράγμα. Οι επιτυχημένοι Millennials είναι κολλημένοι με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία και ξέρουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς όφελός τους.

«Προχώρα εσύ μπροστά»

Οι Millennials είναι ριψοκίνδυνοι και δεν είναι ντροπαλοί στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι επιτυχημένοι. Τίποτα καταπληκτικό δεν συμβαίνει με την αδράνεια.

«Μισώ το να μιλώ μπροστά σε κόσμο»

Κανένας επιτυχημένος Millennial δεν έχει πρόβλημα στο να βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο κοινό.. είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσε και η γνώση ότι κανένας δεν έγινε σπουδαίος όντας μόνος!

The post Όσα οι πραγματικά επιτυχημένοι Millennials δεν πρόκειται να πουν ποτέ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα