Πλέον στο twitter μπορείς να κάνεις λογαριασμούς να το βουλώσουν!

18:31 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Πλέον στο twitter μπορείς να κάνεις λογαριασμούς να το βουλώσουν και χωρίς να τους κάνεις unfollow ή report!

To νέο κολπάκι του Twitter, λοιπόν, είναι το «mute». Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει να αφαιρέσεις τα tweets ενός λογαριασμού από το timeline σου, χωρίς unfollowing

ή τον αποκλεισμό αυτού του λογαριασμού.

Στα θετικά αυτού του χαρακτηριστικού είναι ότι οι λογαριασμοί που τους έχεις κάνει να το βουλώσουν δεν θα το μάθουν ποτέ και παράλληλα μπορείς αν το μετανιώσεις -γιατί έλα μεταξύ μας πάντα θα θέλεις να «κουτσομπολεύσεις» λιγουλάκι τι γράφουν- όποτε θέλεις και να τους κάνεις unmute.

Για να αποκτήσεις πρόσβαση σε μια λίστα με τους λογαριασμούς που έχεις βάλει σε σίγαση, πήγαινε στις ρυθμίσεις των λογαριασμών σου.

Βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το mute:Οι mutαρισμένοι λογαριασμοί μπορούν να σε ακολουθήσουν και μπορείς να τους ακολουθήσεις. Η σίγαση ενός λογαριασμού δεν θα έχει σαν επακόλουθο ένα πιθανό unfollow.Σίγαση ενός λογαριασμού δεν επηρεάζει την ικανότητα του λογαριασμού να σου στείλει ένα άμεσο μήνυμα.Δεν θα λαμβάνεις πλέον ειδοποιήσεις push ή SMS από οποιοδήποτε λογαριασμό που έχεις βάλει σε mute.Τα @ replies και τα mentions από τον συγκεκριμένο λογαριασμό θα εμφανίζονται στο Notifications tab.Τα Tweets από το mutαρισμένο account τα οποία δημοσιεύτηκαν πριν το βάλεις σε mute θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στο Home timeline.Τα muted accounts που δεν ακολουθείς:

Τα @ replies και τα mentions δεν θα εμφανίζονται στο Notifications tab.

Πως κάνεις mute έναν λογαριασμό;

Από ένα Tweet:

Κάνεις click στην επιλογή More στο κάτω μέρος του Tweet.Πατάς το Mute.

Από το profile:

Πας στο profile page του ατόμου που θέλεις να κάνεις mute.Πατάς το εικονίδιο με το γρανάζι και σου ανοίγει ένα menu.Επιλέγεις το Mute.Θα σου εμφανιστεί ένα confirmation banner. Αν το έκανες καταλάθος μπορείς να πατήσεις Undo.Για να βάλεις mute ένα Twitter user σε iOS:

Από Tweet:

Πατάς πάνω στο Tweet του χρήστη που θέλεις να κάνεις mute.Πατάς το εικονίδιο •••Επιλέγεις το Mute και στη συνέχεια το Yes.

Από profile:

Πας στο profile page του ατόμου που θέλεις να κάνεις mute.Πατάς το εικονίδιο με το γρανάζι και σου ανοίγει ένα menu.Επιλέγεις το Mute και στη συνέχεια το Yes.Για να βάλεις mute ένα Twitter user σε Android:

Από Tweet:

Πατάς το overflow icon.Επιλέγεις το Mute @username και confirm.

Από profile:

Πας στο profile page του ατόμου που θέλεις να κάνεις mute και επιλέγεις το overflow icon.Επιλέγεις το Mute και στη συνέχεια το Yes.

The post Πλέον στο twitter μπορείς να κάνεις λογαριασμούς να το βουλώσουν! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα