Στο MasterChef φέτος δεν θα είναι τίποτα το ίδιο!

11:47 24/1/2021 - Πηγή: iPop

Με τελείως διαφορετική έναρξη είδαμε την πρεμιέρα του MasterChef 5, που δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνες των προηγούμενων ετών. Οι κριτές έδωσαν το σύνθημα και ο διαγωνισμός μαγειρικής για το 2021 ξεκίνησε. Το σκηνικό ήταν πολύ διαφορετικό, ενώ άλλαξαν και οι κανόνες φέτος.

Οι κριτές πήραν τις θέσεις τους και υποδέχθηκαν σε ένα πλατό με 4 πάγκους τους πρώτους επίδοξους σεφ. Τους καλωσόρισαν και εξήγησαν σε εκείνους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, πώς θα είναι φέτος η διαδικασία επιλογής, ενώ τόνισαν ότι η πρεμιέρα του MasterChef 5 και

συνολικά τα γυρίσματα γίνονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού.

Πρώτη αλλαγή που έγινε αμέσως αντιληπτή είναι ότι φέτος οι υποψήφιοι θα εμφανίζονται ανά τετράδες και δεν θα έχει ο καθένας ξεχωριστή οντισιόν.

Πόσα επεισόδια MasterChef θα βλέπουμε την εβδομάδα; Bonus η μεγάλη αλλαγή στις οντισιόν φέτος!

Πρεμιέρα του MasterChef 5: Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν:Όλη μαγειρική διαδικασία των οντισιόν γίνεται στο στούντιο, παρουσία των κριτώνΜε 3 ναι, μπαίνουν κατευθείαν στο σπίτι, με 2 περνάνε στο Bootcamp, με ένα δεν περνάνεΔεν υπάρχουν ομάδες

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στους υποψήφιους σεφ:

Μέσα σε 40 λεπτά να φτιάξετε ένα πιάτο που θα δείξει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και τις τεχνικές σας και να αποτελέσει το εισιτήριό σας. Είναι το πιάτο της ζωής σας

Οι επίδοξοι σεφ που είδαμε στις οντισιόν:

Όπως είδαμε στην πρεμιέρα του MasterChef 5 οι διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάζουν τις ικανότητες τους και θα παλεύουν για μία θέση στο σπίτι και να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό μαζί με ακόμα 3 διαγωνιζόμενους.
Ας γνωρίσουμε τους πρώτους 4 παίκτες:

Σταύρος:

Άννα:

Εράλντο:

Λία:

Η Λία ήταν η μόνη που πήρε 2 «ναι» από το πρώτο group που είδαμε στην πρεμιέρα του MasterChef 5 , ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν πέρασαν στο Bootcamp ή στο σπίτι.

Οι επόμενοι 4 παίκτες:

Ευαγγελία:

Iφιγένεια:

Κωνσταντίνος:

Σερόπ:

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο σπίτι του MasterChef με 3 “ναι”, ενώ ο Σερόπ πήρε το εισιτήριο για το Bootcamp.

Ο απολογισμός της βραδιάς έδειξε 2 διαγωνιζόμενους που περνούν στο bootcamp με 2 «ναι», τη Λία και τον Σερόπ. Μόνο ο Κωνσταντίνος εξασφάλισε τη θέση του στο σπίτι, αφού κατάφερε να πείσει τους κριτές για τις μαγειρικές του ικανότητες!

Τι θα δούμε στις οντισιόν της Δευτέρας; Πάρε μια γεύση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στο MasterChef φέτος δεν θα είναι τίποτα το ίδιο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα