Τα tips για να βγαίνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες!

12:01 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Δεν έχουμε γεννηθεί όλοι με φωτογένεια σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν κ άνθρωποι που όσο όμορφοι κι αν είναι, οι φωτογραφίες δεν τους κολακεύουν. Πώς να ποζάρεις στις φωτογραφίες για να βγαίνεις πιο όμορφη;

Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση: Είχες πάει σε ένα πάρτι με τους φίλους σου και βγάλατε μια ομαδική φωτογραφία. Την επόμενη μέρα ανέβηκε σε όλα τα social κι εσύ έτρεξες να την κρύψεις από παντού γιατί δεν σε κολακεύει καθόλου.

Πώς να ποζάρεις στις φωτογραφίες για να βγαίνεις πιο όμορφη;Προσοχή στο πηγούνι

Όταν ποζάρεις για μια φωτογραφία, σπρώξε το πηγούνι και το κεφάλι

ελαφριά προς τα εμπρός. Αυτό μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο κι αφύσικο αλλά στη φωτογραφία το πρόσωπό σου δείχνει πιο αδύνατο με γωνίες.

… και στους ώμους

Σπρώξε τους ώμους σου λιγάκι προς τα εμπρός. Αυτό θα δώσει έμφαση στα κόκαλα γύρω από το λαιμό σου και τα χέρια σου θα φαίνονται πιο λεπτά. Παράλληλα, μια καλή στάση σώματος σε κάνει να δείχνεις πιο elegant και αυτό δεν είναι ποτέ κακό.

Και η γλώσσα σου;

Βάλε τη γλώσσα σου στην κορυφή του στόματος (εσωτερικά πάντα), ακριβώς πίσω από τα δόντια σου, όταν χαμογελάς σε μια φωτογραφία. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, χαλαρό κι αβίαστο.

Twist

Γύρισε λίγο το σώμα σου. Αντί να κοιτάς την κάμερα ευθεία, γύρισε λίγο το σώμα σου από τη μια μεριά. Δείξε με το πόδι σου την κάμερα αλλά βάλε το βάρος του σώματός σου στο άλλο πόδι.

Celebrities που κάνουν photobomb και πραγματικά το χαίρονται με την ψυχή τους!

Και στις ομαδικές φωτογραφίες;

Οι ομαδικές φωτογραφίες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο καθένας θέλει να δείχνει όμορφος και κανείς δεν θέλει να είναι τις άκρες. Έτσι, προσπάθησε να είσαι κάπου στο κέντρο χωρίς φυσικά να σε στριμώχνουν!

Practice, practice, practice

unsplash/Timur Romanov

Στην τελική και αυτό είναι θέμα πρακτικής και το κατά πόσο είσαι εξοικειωμένος με τις κάμερες. Μπορείς φυσικά να βγάλεις μερικές φωτογραφίες μόνος σου, selfies, να βρεις το καλό σου προφίλ και την καλύτερή σου πόζα και να την εφαρμόζεις παντού.

Κι αν παρ’ όλα αυτά μια φωτογραφία δεν είναι και τόσο καλή… μη σκας! Σημασία έχει ότι σε λίγα χρόνια από τώρα θα γελάς με αυτές τις φωτογραφίες και θα είσαι γεμάτος με αναμνήσεις. Όσο πιο χαμογελαστός και χαλαρός είσαι, όσο πιο πολύ το απολαμβάνεις, τόσο πιο όμορφη θα βγεις. Κι αυτό γιατί πηγάζει από μέσα σου!

Διαβάστε επίσης:

Όμορφη χωρίς μακιγιάζ; Και όμως γίνεται!

Photo: unsplash/Max Panamá

Το άρθρο Τα tips για να βγαίνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα