Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2021)

10:55 23/12/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/12/2021),

η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο θα σας ωθήσει να διασκεδάσετε ,να περάσετε όμορφα και να κάνετε τα χόμπι σας ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και ίσως σας προβληματίσουν επιπλέον έξοδα.

Ταύρος

Η  Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και τον 4ο σας οίκο θα σας προβληματίσει σε θέματα οικογενειακά και ίσως ενεργοποιήσει και θέματα με την οικογένειά σας τα οποία δεν έχετε επιλύσει.

Δίδυμοι

Η  Σελήνη σήμερα στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και θα σας ευνοήσει στην επικοινωνία σας και τη διασκέδαση ωστόσο ίσως να μην είστε απόλυτα ικανοποιημένοι συναισθηματικά .

Καρκίνος

Η  Σελήνη στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο ίσως σας προβληματίσει σχετικά με θέματα οικονομικά αλλά και θέματα συναισθηματικά που μπορεί να εμπλέκονται με φίλους.

Λέων

Η  Σελήνη στον Λέοντα και τον 2ο σας οίκο ίσως σας προβληματίσει σχετικά με θέματα οικονομικά αλλά και θέματα συναισθηματικά που μπορεί να εμπλέκονται με φίλους.

Παρθένος

Η  Σελήνη σήμερα στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο ίσως σας ταράξει σε ψυχολογικό επίπεδο και ίσως θα πρέπει να προσέχετε κάποια ταξίδια που θα πρέπει αν είναι σε νομικά πλαίσια.

Ζυγός

Η  Σελήνη στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες και να διασκεδάσετε με φίλους ωστόσο ίσως να σας προβληματίσουν και θέματα οικονομικά ή κάποια χρέη που θα είναι δύσκολο να αποκαταστήσετε για να ικανοποιήσετε κάποιους στόχους σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/12/2021), η Σελήνη στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο  μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας ενώ ίσως να έχετε ανατροπές με κάποιες συνεργασίες σας.

Τοξότης

Η  Σελήνη σήμερα στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο θα σας ευνοήσει σε κάποιο ταξίδι ή στο ξεκίνημα των διακοπών σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές που θα σας δυσκολέψουν ή θα αλλάξουν τα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Η  Σελήνη στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο θα ενεργοποιήσει θέματα οικονομικά και ίσως να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να διασκεδάσετε και να κάνετε τα χόμπι σας.

Υδροχόος

Η  Σελήνη στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο θα σας φέρει κάποιες προτάσεις για νέες συνεργασίες ωστόσο ίσως να έχετε και ανατροπές και δυσκολίες με κάποιους συνεργάτες σας.

Ιχθύς

Η  Σελήνη στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο θα σας απασχολήσει με κάποια θέματα με την καθημερινότητα και την εργασία σας και ίσως να μάθετε νέα που θα σας ενοχλήσουν .

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα