Τρεις γενιές σε μια φωτογραφία: Η Gwyneth Paltrow με την μαμά και την κόρη της!

20:13 28/9/2019 - Πηγή: iPop

Τρεις γενιές σε μια φωτογραφία: Η Gwyneth Paltrow με την μαμά και την κόρη της είναι ίδιες και υπάρχουν αποδείξεις! Το τρυφερό στιγμιότυπο που ανέβασε στο Instagram, o Derek Blasberg.

Είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κανείς την ομοιότητα ανάμεσα στην Gwyneth Paltrow, την 15χρονη κόρη της Apple,

αλλά και την μητέρα της αγαπημένης ηθοποιού Blythe Danner, στη φωτογραφία που ποζάρουν και οι τρεις μαζί, με αφορμή τα γενέθλια της Paltrow.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος και καλός φίλος της Gwyneth Paltrow, Derek Blasberg, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τις τρεις γενιές της οικογένειας Paltrow σε μια φωτογραφία.

Αφορμή στάθηκαν τα 47α γενέθλια της όμορφης Gwyneth και οι ευχές που ήθελε να της δώσει μέσω Instagram. Τι παρατηρούμε σε αυτή τη φωτογραφία; Ότι μαμά και κόρη (Gwyneth-Blythe) είναι ίδιες, ότι γιαγιά και εγγονή είναι ίδιες (Blythe-Apple) και φυσικά ότι η Gwyneth και η Apple είναι σαν δίδυμες, εάν και μπορούμε να διακρίνουμε και κάποια ομοιότητα της μικρής με τον πατέρα της Chris Martin.

Χαρακτηριστικά, ο Blasberg έγραψε στην ανάρτησή του: «Σήμερα είναι τα γενέθλια της μεσαίας, αλλά ας γιορτάσουμε ολόκληρη τη γενιά Danner-Paltrow-Martin. Εδώ είναι τρεις ευγενικές, ταλαντούχες, γλυκές κι υπέροχες γυναίκες», ενώ ο ίδιος σημείωσε επίσης την ομοιότητα της Apple και έπαιξε με την παροιμία μήλο, μηλιά και Apple.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today is the middle one’s birthday, but let’s celebrate the entire Danner-Paltrow-Martin bloodline. Here are three kind, talented, sweet, lithe (rhymes with Blythe!), wonderful women. The apple doesn’t fall from the tree—and neither does Apple. Wishing you the absolute bestest year ever @gwynethpaltrow!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις, Gwyneth Paltrow,treis, Gwyneth Paltrow