Acer Iconia A700 και A510 Olympic Games, Οι επίσημες ανακοινώσεις [Cebit 2012]

Ανάμεσα στα πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της ταμπλέτας, το πιο πρωτοποριακό είναι η Full HD 10,1” ιντσών οθόνη η οποία προσφέρει αξιοσημείωτη ανάλυση 1920 x 1200 pixels, παρουσιάζοντας φωτεινές, υψηλής ποιότητας εικόνες και ευρείας γωνίας θέαση.

Acer Iconia A700

Ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία Full HD: 1080p με βίντεο και παιχνίδια να ζωντανεύουν όπως ποτέ πρίν, και αυτή η εμπειρία ενισχύεται από το Dolby® Mobile

3+ με ήχο 5.1-channel home theater surround.

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή NVIDIA® Tegra™ 3 τετραπλού πυρήνα, το ICONIA TAB A700 λειτουργεί με μεγαλύτερη ταχύτητα για να προσφέρει μία απρόσκοπτη εμπειρία πολλάπλών εργασιών, ομαλά βίντεο HD, ταχύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο και εμπειρία παιχνιδιών όπως στην κονσόλα. Η εξαιρετική μπαταρία 9800mAh επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της ταμπλέτας για πραγματικά ολοήμερη χρήση.
Το ICONIA TAB A700 διαθέτει το τελευταίο λειτουργικό Android της Google, που ονομάζεται Ice Cream Sandwich, το οποίο συνδυάζεται με το διαδραστικό περιβάλλον Acer Ring για να κάνει την εμπερία ελέγχου της ταμπλέτας πιο διασκεδαστική και φιλική προς το χρήστη.

Με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2012, το ICONIA TAB A700 θα είναι η τέλεια λύση για να έχετε εμπειρία Full HD εν κινήσει.

Acer Iconia A510 Olympic Game Edition

Γιορτάζοντας τη συνεργασία της Acer με το Ολυμπιακό Κίνημα, ο σχεδιασμός ενώνει το λογότυπο της Acer με το Ολυμπιακό Κίνημα, και είναι διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί. Το Iconia TAB A510 είναι το νεότερο tablet της εταιρίας βασισμένο σε Android Ice Cream Sandwich. Διαθέτει 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας για πραγματική χρήση όλη την ημέρα, έναν δυνατό επεξεργαστή NVIDIA® TEGRA® 3 τεσσάρων πυρήνων, και τα πιο σύγχρονια εργαλεία για φορητή παραγωγικότητα, ανταλλαγή και πολλά περισσότερα.
Η μπαταρία 9800 mAh του ICONIA TAB A510 υποστηρίζει έως και 15 ώρες αναπαραγωγής HD βίντεο. Η επιπλέον ενέργεια δεν προσθέτει όγκο στο tablet αφού μία σειρά από παράλληλες μπαταρίες το κρατάει λεπτό.

Ένας ισχυρός επεξεργαστής τεσσάρων πυρήνων NVIDIA® TEGRA® 3 εκτελεί μία έξυπνη κατανομή του φόρτου εργασίας με περισσότερη ισχύ και χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας. Διαχειρίζεται απαιτητικές πολλαπλές εργασίες, HD βίντεο, παιχνίδια όπως στις κονσόλες, όπως και ταχύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο, ενώ ένας πέμπτος «βοηθητικός» πυρήνας φροντίζει τις -χαμηλής ισχύος- εργασίες, όπως η αναπαραγωγή μουσικής και η ενεργή αναμονή.

Οι εφαρμογές φορητής παραγωγικότητας περιλαμβάνουν το Acer Print, το οποίο κάνει την ασύρματη εκτύπωση ευκολότερη με υποστήριξη διαφορετικών μορφών εγγράφων, φωτογραφιών και ιστοσελίδων. Το Acer Print είναι συμβατό με το 87% των επώνυμων εκτυπωτών στην τρέχουσα αγορά.

Το Polaris® Office, εν τω μεταξύ, έχει βελτιστοποιηθεί για εργασία με tablet. Παρέχει πρακτικές βελτιώσεις για την επεξεργασία και ανάγνωση εγγράφων MS Office εν κινήσει.
Τεχνολογίες μείωσης του θορύβου κ

Keywords
Τυχαία Θέματα