Acer Iconia W500 και W700, Και η Acer τα δικά της “περίεργα” Windows 8 tablets

15:21 4/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Η Acer πρόλαβε στις ανακοινώσεις την Asus για λίγα λεπτά και ανακοίνωσε δύο εντυπωσιακά Windows 8 tablets με οθόνες 10.1 και 11.6 ιντσών. Το “μικρό” μετατρέπεται με μια κίνηση σε netbook, ενώ το “μεγάλο” έρχεται με μια ιδιαίτερη βάση στήριξης για το γραφείο.

Με convertible χαρακτήρα και οι δύο συσκευές που ανακοινώθηκαν σήμερα από την

Acer, καθώς το W500 μετασχηματίζεται σε netbook, ενώ το W700 σε ένα μικρό desktop PC.

To Acer Iconia W700 ενσωματώνει φυσικά Windows 8 και τα προβάλει στην οθόνη των 11.6 ιντσών ανάλυσης Full HD! Πρόκειται για μια συσκευή με πάχος κοντά στα 12 χιλιοστά και μεταλλικό σασί. Το κόστος της θα είναι σχετικά υψηλό, με τιμή που θα φτάνει τα 999 δολάρια για την Αμερική. Με αυτά τα χρήματα αγοράζεται κάτι σαν desktop replacement, καθώς το συγκεκριμένο tablet έρχεται με μια ειδική βάση στήριξης για χρήση σε γραφείο, αλλά και πολλές ειδικές θύρες που βλέπουμε για πρώτη φορά σε tablet. Ποιες είναι αυτές; Θύρα USB 3.0 (γίνονται τρεις όταν το συνδέουμε στο dock), θύρα Thunderbolt και θύρα micro HDMI. Αξίζει να αναφέρουμε τα δύο ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής και προσφέρουν ήχο Dolby Home Theater, όπως και την αυτονομία της μπαταρίας που φτάνει τις 8 ώρες.

Το Acer Iconia W500 έχει περισσότερο γήινα χαρακτηριστικά, αν και πρόκειται επίσης για ένα εντυπωσιακό εξωτερικά tablet. Η οθόνη φτάνει σε διαγώνιο τις 10.1 ίντσες, είναι τεχνολογίας IPS, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε την ανάλυση της. Η συσκευή συνοδεύεται από πληκτρολόγιο-dock αλά Asus Transformer Prime, το οποίο εκτοξεύει την αυτονομία της στις 18 ώρες. Φυσικά ενσωματώνει Windows 8, όπως και δύο ηχεία, θύρες SIM, microSD, micro-USB και HDMI, ενώ η τιμή της θα φτάνει τα 599-799 δολάρια για την Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα